Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
apel!
Autor Wiadomość
machoony
Gość
Wysłany: 2010-10-20, 15:31   

W. i W.. :))

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-10-20, 16:43   

o dziwo rejestracja była SY. co i jak ucierpiało opowiem Wam w weekend bo wtedy bede mial jak przejrzeć to. póki co jakos poklepałem i podrutowałem auto i musi do weekendu przejeździć :(

maxxx601
Gość
Wysłany: 2010-10-25, 16:39   

Ja jak swoim CSE do Zwickau jechałem to jedyne ch** aż pod granicę świecący po gałach to CB właśnie... Kumpelek, jak trabant?

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-10-25, 20:03   

Dziękuję jeździ. wiec jaskółka, sanki itp nic nie ucierpiało na szczęście. Jedynie nadkole wgięło się do środka- w sensie sierp :/ żal straszny bo prawie całkowicie zdrowy, no ale wyklepałem go na w miare prosto i przykryłem innym duro. Szukam jakiegoś dobrego dupowoza na zime, żebym mógł wreszcie Trabem się zająć bo na razie to go na co dzień męczę a szkoda mi go:( zresztą sam wiesz Max co go bolało jak był jeszcze u Kargula.
Brak finansów i matura krzyżują mi plany :( :P ale jak znajdę jakiś godny dupowóz to Trabi idzie do blacharza, posiadam już wszystko oprócz pasa przedniego i wspomnianego nadkola..

ewelina wielogórska / str
Gość
Wysłany: 2010-10-26, 11:34   

Gość
Wysłany: 2010-10-26, 11:38   

http://www.siemianowice.pl/isi/index.php?op=show&cat=1&nid=1632

Kumpelek nie martw się niczym ważne że Tobie nic się nie stało i że sie nie poddajesz. Mnie spotkał kontakt z BMW na szczęście nic nie pamiętam i dobrze mi czoło pozszywali w szpitalu bo miałam czaszkę na wierzchu... ale po wyjściu ze szpitala wsiadłam do nowego Traba....

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-10-26, 12:38   

Ewelina, chociaż trampek nie mój a twój to i tak mnie serce boli... Może będę wścipski a z czyjej winy?

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2010-10-26, 13:36   

Trabanty to samochody... Które najbardziej cieszą jeżdżące, a nie stojące w dużym pokoju... Nawet jeżdżąc raz na ruski rok w niedzielę może się coś stać. Dlatego gdybym miał przestać jeździć Trabantem tylko dlatego, że ktoś mi może wjechać w dupę to bym sobie kupił model. Taki ot.

Gość
Wysłany: 2010-10-26, 14:10   

wina debila który chciał zdążyć na pomarańczowym i wjechał mi w zadek ale tłumaczył się że to ja mu wymusiłam (stojąc już na skrzyżowaniu) czekałam rok na sprawę w sądzie a potem rok na odszkodowanie bo ubezpieczyciel pomimo wyroku sądowego nie chciał wypłacić...
Bartek ma rację dlatego ja kupiłam następnego i jeżdżę dalej poza okresem zimowym.

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-10-26, 20:32   

okres zimowy to dopiero frajda :D

cizik
Gość
Wysłany: 2010-10-26, 20:39   

Dobrze że wyszłaś z tego cało Ewelina ,a ryski na czole prawie nie widać.
Ale traba szkoda zajebiście był odpicowany.
Pozdrawiam

Bross.
Gość
Wysłany: 2010-10-29, 17:21   

cizik
Jak na takiego Trabanta To był Odpicowany :D

szkoda ,że nie nastąpiło wskrzeszenie Tego Trabiego.

Dymatorek
Nom masz racje co do zimowej frajdy... ale jest wielu co nieumi jeździć i z braku umiejętność zrobią innym Kuku.

Gość
Wysłany: 2010-10-30, 11:53   

oj chłopaki reanimacja jest w planach na tą zimę jeśli czas i fundusze pozwolą... ja nie odpuszcze...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi