Wysłany: 2010-10-26, 11:34
|
|
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 11:38
|
|
|
http://www.siemianowice.pl/isi/index.php?op=show&cat=1&nid=1632
Kumpelek nie martw się niczym ważne że Tobie nic się nie stało i że sie nie poddajesz. Mnie spotkał kontakt z BMW na szczęście nic nie pamiętam i dobrze mi czoło pozszywali w szpitalu bo miałam czaszkę na wierzchu... ale po wyjściu ze szpitala wsiadłam do nowego Traba.... |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 12:38
|
|
|
| Ewelina, chociaż trampek nie mój a twój to i tak mnie serce boli... Może będę wścipski a z czyjej winy? |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 13:36
|
|
|
| Trabanty to samochody... Które najbardziej cieszą jeżdżące, a nie stojące w dużym pokoju... Nawet jeżdżąc raz na ruski rok w niedzielę może się coś stać. Dlatego gdybym miał przestać jeździć Trabantem tylko dlatego, że ktoś mi może wjechać w dupę to bym sobie kupił model. Taki ot. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 14:10
|
|
|
wina debila który chciał zdążyć na pomarańczowym i wjechał mi w zadek ale tłumaczył się że to ja mu wymusiłam (stojąc już na skrzyżowaniu) czekałam rok na sprawę w sądzie a potem rok na odszkodowanie bo ubezpieczyciel pomimo wyroku sądowego nie chciał wypłacić...
Bartek ma rację dlatego ja kupiłam następnego i jeżdżę dalej poza okresem zimowym. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 20:32
|
|
|
| okres zimowy to dopiero frajda :D |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 20:39
|
|
|
Dobrze że wyszłaś z tego cało Ewelina ,a ryski na czole prawie nie widać.
Ale traba szkoda zajebiście był odpicowany.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bross.
Gość
|
Wysłany: 2010-10-29, 17:21
|
|
|
cizik
Jak na takiego Trabanta To był Odpicowany :D
szkoda ,że nie nastąpiło wskrzeszenie Tego Trabiego.
Dymatorek
Nom masz racje co do zimowej frajdy... ale jest wielu co nieumi jeździć i z braku umiejętność zrobią innym Kuku. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010-10-30, 11:53
|
|
|
| oj chłopaki reanimacja jest w planach na tą zimę jeśli czas i fundusze pozwolą... ja nie odpuszcze... |
|
|
|
 |
|
|