|
TVN Warszawa na Nowolipkach :) |
| Autor |
Wiadomość |
Edward 601
Gość
|
Wysłany: 2010-09-09, 07:26
|
|
|
| http://www.tvnwarszawa.pl/11434,program.html |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2010-09-09, 11:36
|
|
|
Heh
Prrogram sympatyczny, tylko Wit Odrobina zbyt ekspansywny był :D |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2010-09-09, 15:59
|
|
|
| Nie mogę pojąć, jak taki baran może prowadzić program: w kólko przerywa innym, pytania na poziomie kiepsko rozwiniętego trzylatka. Mam alergię na tego czlowieka i tylko czekam, kiedy zniknie z "wizji"... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2010-09-09, 17:16
|
|
|
| jego przygotowanie i wiedza też zajebiście rzetelna :/ |
|
|
|
 |
Barył
Gość
|
Wysłany: 2010-09-10, 00:28
|
|
|
"Wit" jak zwykle jest beznadziejny...
Nie daje dokończyć wypowiedzi i wcina się w jej środek i jeszcze te jego teksty...
Cały program traci na atrakcyjności... Jak zwykle zresztą. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-09-10, 10:25
|
|
|
| ale sklepem jestem zaskoczony że jeszcze takowy istnieje, u mnie w LUBINIE nie LUBLINIE, też jest sklep z częściami do motorów co prawda ale dziadek który tam pracuje też kiedyś prowadził taki sklep, można u niego nabyć 50% części ale pięknie sobie śpieeeeeewa dlatego mam go w dupie :) |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2010-09-10, 17:58
|
|
|
| Natomiast pan z nowolipek lubi wciskać tandetę, szczególnie jak zobaczy, że ktoś jest laikiem. Już próbowal mi sprzedać rzekomo nowy przewód hamulcowy z piachem w środku, etc. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-09-11, 09:04
|
|
|
oj lubi ostatnio wysłałem swoją babcie trabanciarkę po zakupy z listą. k.... dostała cześci dorabiane z domowej wycieraczki spod drzwi. Dzwonki mocujące wahacze obsmyrczone farbą a zgnite że brakowało z 5mm na obwodzie. I jeszcze jej doradzał żeby gumy od tylnych wahaczy smarować przed założeniem, szpenio jeden....
A tak w ogóle to podobny jest do tego aktora z twojego profilu :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2010-09-11, 10:07
|
|
|
| Mateusz, pan się po prostu na Tobie poznał, żeś laik hehe :P |
|
|
|
 |
Barył
Gość
|
Wysłany: 2010-09-15, 17:00
|
|
|
| Koleś ogólnie jest spoko, ale rzeczywiście czasem części jakie chce sprzedać nie bardzo się nadają do czegokolwiek... Szczególnie jeśli chodzi o simeringi... |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2010-09-15, 17:39
|
|
|
| co do reportażu, bardzo dobrze że ktoś miał taki pomysł, jednak wykonanie... to nie powinno znaleźć się na emisji, ponieważ poziom zarówno prowadzącego który nie ma zupełnie szacunku do osób z którymi rozmawia, nie potrafi trzymać mikrofonu, nie mówiąc już o tym że do tego typu reportażu powinien być dźwiękowiec z mikrofonem "futrzakiem" na tyczce. Poziom realizacji DNO. Ja bym się za realizację tego wstydził pieniądze wziąć. Liczę że w przyszłości reportaże o takiej tematyce będą na poziomie |
|
|
|
 |
|
|