Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukiwany Trabant Kombi
Autor Wiadomość
WeT(macq)
Gość
Wysłany: 2010-07-21, 16:51   

Nie no, na serio to magik masz w cholerę racji. Też byłem młodym lakiernikiem, myślałem, że wszystko wiem i wszystko umiem. Teraz, parę lat później łapię się za głowę jakie to patenty mi do głowy wleciały. Powoli ucywilizowuje swój pojazd, ale o to chyba w jakis spotkaniach nie chodzi żeby przywozić auto na lawecie i wieczorkiem polerować lakier i wcierać talk w uszczelki?

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2010-07-21, 17:50   

Magik samochody są do jazdy a nie do stania w garażu wreszcie czas byś wystawił swojego traba i na zlot zawitał.Zamiast ciagle coś dłubać w taki sposób nigdy się na zlocie swoim trabim nie pojawisz.A co do tego czy ktoś jest czy bedzie trabanciarzem nie zależ tylko od zasobności portwela można być miłośnikiem tego samochodu nawet nie posiadając go.Co do mnie to samochody marki trabant posiadałem już w roku 1998 i jestem cały czas wierny tej marce a przez te lata kasy troszkę wyszło na ich remonty i nigdy się tego nie odzyskało podczas sprzedaży.

maxxx601
Gość
Wysłany: 2010-07-21, 21:49   

Święte słowa Yogi! Ja na forum jestem od ponad 9 lat :) Najważniejsze jest to żeby trabanty dobrze robić i żeby jeździły, a wygląd to sprawa równie skomplikowana jak to kogo żonka najładniejsza :D A więc nie warto nikomu narzucać swojego podejścia, że np. każdy kto nie jeździ na dobrym zawieszeniu jest taczkowiczem? Nie, bez sensu...
Peace

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-07-21, 22:13   

Jeszcze zależy co masz na myśli mówiąc dobre zawieszenie:):):):)

magik
Gość
Wysłany: 2010-07-22, 10:03   

a ja będę dziadem i bedę jeździł tylko w ładną pogodę i od święta :P

cizik
Gość
Wysłany: 2010-07-22, 11:20   

Magik ale tracisz najlepsze chwile posiadania trabanta,bo nie ma nic lepszego jak jazda trabem gdzie wszyscy cie pozdrawiaja,trabia na ciebie ,robia zdjecia itp.
Patrzenia na niego jak stoi w garazu to nie to samo.
Nie wyjade daleko bo mi sie lakier porysuje albo cos,trudno liczy sie frajda z jazdy i poznawanie nowych ludzi.
Ja smigam teraz co tydzien na przerozne zloty samochodowe i w wiekszosci nie wiedza co to za marka i choc wartosc traba do ich classicow to nawet nie ma co porownywac ale wzbudzam wieksze zainteresowanie niz inne stare autka i to cieszy

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-07-22, 11:31   

Bo liczą się ludzie, spotkania, zloty i zabawa :) I udawanie że to wszystko dzięki naszym zabawkom ;) 8) :P

magik
Gość
Wysłany: 2010-07-22, 11:48   

to że nie jeżdżę swoim to nie znaczy że nie jeżdżę trabantami :) Trabantów to ja już objeździłem co najmniej kilkanaście :) liczba rośnie proporcjonalnie do wykonanych remontów :)

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-07-22, 13:26   

Cudze się nie liczą :p

Kosiek
Gość
Wysłany: 2010-07-22, 17:59   

Magik, jak dziadem to do kościoła tylko :D

magik
Gość
Wysłany: 2010-07-23, 11:58   

ee na działkę wolę :D

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-23, 16:06   

Kochane Ludziska, założyłem ten temat bo a nóż ktoś posiada trabanta którego nie używa a na złom mu go szkoda poprzez sentyment, jestem niepoprawnym optymista i wierzę że może sie taki trabi trafić, kto nie szuka to nie daję sobie szansy znaleźć więc jeśli akurat taka sytuacja będzie miała miejsce to może trafi w moje ręcę i tyle, jak niektórzy z was piszą że za darmo nic nie ma i takie tak, to się nie zgodzę bo to że nie znacie takich osób nie znaczy że takich nie ma, ja tam swoje wiem i wierze że może się trafić, pozdrawiam serdecznie i liczę na więcej dobrej woli :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-07-23, 16:26   

Krzysiek jak szukasz jeszcze traba w Trójmieście za free to naprawdę jesteś niepoprawny ;p
tu jest suchota trabantowa w @!#$ i jeszcze bardziej :( niestety :(

Mały601
Gość
Wysłany: 2010-07-23, 16:28   

Pojeździj po wsiach i szopach i popytaj czy w garażu nie zalega to Ci albo oddadzą albo kupisz za śmieszne pieniądze. Ale raczej Ci nie oddadzą albo będzie miki style(kosmiczne pieniądze).

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-23, 17:16   

wiem ze trabanta do około 400 stów da radę znaleźć kumpel swoje dwa miał z okolic zielonej góry, a ja szukam w całej Polsce, to że jestem z trójmiasta jest bez znaczenia :) ps. to fakt jestem niepoprawno - niereformowalny :) lubię to w sobie inaczej bym do trabiego nie pasował...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi