Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Żółte Światła.... ??? / Warto wiedziedzieć.
Autor Wiadomość
Bross.
Gość
Wysłany: 2010-06-17, 23:19   

spoko ale jakie żarówki to białe ?? skoro moje H4 nie świecą czystą barwą białą mogli by sprecyzować żarówki o jakiej temperaturze mamy stosować i jakim papierem podcierać sobie pupe.... ;D

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2010-06-18, 19:54   

a co z chińskimi xenonami ten niebieski jest bielszy od bieli jak piszą na allegro? hihih

już nie wspomnę kolorze postojówek - jeżdżą we wszystkich kolorach tylko czarnego nie widziałem :p

Kosiek
Gość
Wysłany: 2010-06-19, 08:46   

Postojówek czarnych nie, ale prawie czarne, zamalowane na ciemno zielony kolor tylne lampy luj widziałem kilka razy.

Qba Pe.
Gość
Wysłany: 2010-06-19, 13:09   

łojezu :D
Takoż często spotkać można tuningowe klosze "dymione".

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-06-19, 20:05   

w golfach II często spotykałem ;p czarnych golfach ;p fajnie wygląda jak są światła zgaszone ;) ale postojówki niebieskie mi sie podobają, przeważnie w toyotach ;)

Kozak
Gość
Wysłany: 2010-06-20, 18:55   

Podobna sytuacja jest ze światłem wstecznym i przeciwmgielnym jak masz papiery powyżej '82 to mus, wiadomo też że żaden właściciel trabanta nie zrobi sobie dziury w zderzaku na dwa szpetne koguciki

Damian Gbur
Gość
Wysłany: 2010-06-26, 13:23   

a uj im w tylek wlasnie ze zaloze nie tylko 4 zolte zaroki na przodie ale i zolte klosze od halogenow.tak tak niech wszyscy poslusznie zmieniaja,a potem ten popaprany rzad widzi jak go narod slucha i robi z nami co chce,pocalujcie mnie gdzies,leje na was porabanych ustawodawcow

Lary601
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 20:40   

Ja mam halogeny żółte. I miałem parę dni temu spotkanie z Panami z drogówki ale nic się nie ich nie czepiali.

Dawid
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 22:09   

"wprowadza się obowiązkowo barwę białą świateł drogowych, mijania, pozycyjnych."

Czytamy uważnie posty :)

Dawid
Gość
Wysłany: 2010-06-27, 22:20   

Przepis ten choć dla nas (czyli fanów young timer-ów) jest krzywdzący to ma jeden plus, o ile będzie skutecznie egzekwowany przez organy wykonawcze to z naszych dróg znikną choinki w których pozycje są zielone mijania xenono-chińsko-niebieskie, albo inne kombinacje z kolorami niemającymi nic wspólnego z przepisami i zdrowym rozsądkiem. oczywiście opowiadam się za dopuszczeniem "selektywnej żółtej" bo mi główne do przeciwmgłowych teraz "nie pasują" :)

Mały601
Gość
Wysłany: 2010-06-28, 18:34   

Grrr po co ja kupiłem żółte żarówki na początku roku :< Ktoś chyba wiedział przed nami >.<

Qbs
Gość
Wysłany: 2010-06-28, 18:35   

możesz mi oddać te żarówki jak nie chcesz :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-06-28, 18:35   

to możesz mi je dać na Silesii ;p

magik
Gość
Wysłany: 2010-06-28, 23:28   

100 zł przegląd 130 specjalny :) i jazda :D

Mały601
Gość
Wysłany: 2010-06-29, 09:24   

Sram na to i tak założę hehe :D