|
["Mój" 1.1] Ktoś wie co się z nim dzieje? |
| Autor |
Wiadomość |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2010-05-11, 19:19
|
|
|
Jak w temacie: czy ktoś wie co się dzieje z moim byłym Trabciem? Kiedyś widziałem, że gość który kupił go ode mnie po ponad roku sprzedał go na aukcji. Nie wiem dokąd poszedł . Szkoda, bo chciałem wlecieć tam gdzie poszedł żeby go zobaczyć, ale prędzej został dalej sprzedany. A może pojawił sie jego aktualny właściciel TU na forum?
 |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-05-11, 22:29
|
|
|
zapytaj tego koelsia z ga.
jakis czas temu jeszcze stacjonowal w gdyni, ale nie jezdzil raczej.
szkoda tej polowki, bo byla jedna z pierwszych w sumie seryjnych :) 1000 coś :) |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 13:48
|
|
|
| a atrapa to oryginalna była? |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-12, 14:28
|
|
|
| Zróbmy temat o byłych Trabach których szukamy i podwieśmy go:) bo sam bym się wpisał ze swoim... |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2010-05-17, 06:11
|
|
|
Komoon, nie, atrapę robiłem sam. Polegało to na tym, że te dodatkowe szczeliny to tak naprawdę nie szczeliny tylko naklejone paski o wymiarach i kształcie takim jak szczelinki. No i rozmieszczone w takich samych odstępach. W efekcie nie widać, że to podróbki za to ładniej cała atrapa wyglądała niż standardowo pół atrapy.
Szkoda, że nie był używany - spisywał się b.dobrze jak a swoje latka. Ale co robić... Mam nadzieję tylko, że nie skończy szybko na złomie etc. Żal by było i lepiej chyba tego nie wiedzieć.
A co do wieku i numeru - fakt, miałem najniższy numer seryjny z Polówek jakie tu się odezwały. |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2010-05-19, 14:28
|
|
|
| a ja sie ostatnio widzialem z "moim" pierwszym Trabem. ludziki mieszkaja obok miejsca gdzie mam serwery i jezdze przynajmniej raz w roku, zeby wentylatorki poczyscic :) piekne miejsce, swiatlowody, radia, kabelki i brama obok Trabi 601 :) |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-19, 16:07
|
|
|
A tego biedaczka ktoś kojarzy?
Biedaczek
Niestety stan jego blacharki był na tyle krytyczny że musiałbym włożyć w jego rekonstrukcje tyle ile kosztuje trab w dobrym stanie. ;( Był bardzo dobrym zapleczem wielu części ;) |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2010-05-19, 16:33
|
|
|
| Ja kojarzę biedaczka, przez wiele lat jeździł po Katowicach rozwożąc pizze. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-19, 16:59
|
|
|
| szkoda że był w kiepskim stanie, aktualnie byłbym posiadaczem dwóch polówek ;] |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-20, 10:12
|
|
|
| był jeszcze trab koło mnie w wiosce obok (szklary górne), polówka granatowa z niklowaną rurą przy podprożu i z puszką redbulla w atrapie i na alusach ;p też miał naklejkę CT , może przypadkiem tu zagląda to się odezwie ;) |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-20, 10:54
|
|
|
| apropo "biedaczka" w 2000 r. trafił do mnie za ok 1800 zł! Za tą cene w tej chwili stać by mnie było na naprawde sprawnego traba, troche dałem dupy bo miał wymienione progi i podproża, miałbym teraz 2 komplety całkiem zdrowych blach |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2010-05-20, 19:25
|
|
|
odnośnie biedaczka...
jak mogłeś go kupić w 2000 roku,skoro Michał był nim razem z nami w Łodzi na zlocie w 2003... |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-20, 19:28
|
|
|
| momencik, sorki masz racje Grzegorzu pomyłka :D 2004 r. * |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-20, 19:29
|
|
|
| pojebało mi się z polonezem bo trab długo stał po tym jak siadła mu pompa hamulcowa |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-05-22, 10:37
|
|
|
| Aaaa! to on był u nas w Częstochowie na spocie... pare lat temu... z Wiktorem przyjechali... |
|
|
|
 |
|
|