|
Trabant najczęściej kradziony! |
| Autor |
Wiadomość |
jasQ
Gość
|
|
|
|
 |
Pająk
Gość
|
Wysłany: 2004-10-11, 23:29
|
|
|
No jak mój na Pradze od 9 miechów pod chmurką stoi, i nawet radia nie ruszyli, to u nas chyba źle nie jest ;)
Ciekawy wątek by poruszyć temat jak zabezpieczamy nasze samochody - ja np. naprawilem blokade w stacyjce bo była padnięta, zakładam lachę na kierownice na noc, i dwa dodatki ale nie powiem jakie bo by bylo za prosto ;)
P.S. bezpieczeństwa: czy Wasze zamki też otwierają sie kluczykiem od stacyjki jeśli dobrze zagmerać? :O |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 07:51
|
|
|
| byłem w zeszłym roku na Węgrzech i prawda jest taka że popularnością Trabi dorównuje naszemu maluchowi, wiec nie ma sie co dziwić |
|
|
|
 |
krawiol
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 11:02
|
|
|
| moje autko stoi juz 5 rok pod blokiem i jak narazie jedyne co sie mu przydarzylo to polamane lusterko |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 11:34
|
|
|
| Głosniki, rozwalone drzwi, porysowana klapa, porysowane drzwi.... ale w końcu co się dziwić, to 'tylko trabant'... |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 11:50
|
|
|
| zdjecie trabow wzieli ze zlotu w Poznaniu :D:D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 12:31
|
|
|
"Często uważa się, że trabanty były jedną z największych pomyłek w historii motoryzacji z powodu kruchej karoserii wykonanej z żywic wzmocnionych włóknami bawełnianymi oraz dziwnego kształtu nadwozia."
troche przeadzili, chyba nie wiedza wiele o tych samochodach, a dziwne ksztalty to maja dzisiejsze samochody a trabi jest idealny i piekny!!!!
A tak o zabezpieczeniu, to ja mam hebelek ktory odlacza cale zasilanie. Jest schowany, wiec zlodziej nie wpadnie na to co jest grane Poza tym to fajna sprawa jak robie cos w elektryce, nie musze zdejmowac klem, wystarczy przesunac dzwignie hebla
Pozdrawaim =] |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 15:00
|
|
|
| Może nie aż pomyłek, ale nie były to "normalne" samochodu i odbiegały trochę od standartów...... |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-12, 16:51
|
|
|
| Na początku produkcji to był bardzo nowoczesny samochód :). A w dodatku z duszą gratis! :P |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-14, 13:57
|
|
|
Wiecie co nie podobał mi się to co napisali na interii, ale teraz to sie zirytowałem, otwieram Dziennik Zachodni, patrzę, a tam co? "TRABANTY BYŁY JEDNĄ Z NAJWIĘKSZYCH POMYŁEK W HISTORII MOTORYZACJI"
I tak właśnie jest tworzona powszechna opinia o Trabancie jako o badziewiu, dziadostwie i ogólnie rzecz biorąc jeżdżącym złomie. Niepodoba mi się to. |
|
|
|
 |
picek
Gość
|
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-10-14, 23:01
|
|
|
| wkurzaja mnie te artykuły, teraz nie docenia sie prawdziwego piekna i poświecenia urzytkowników historycznych bolidów:( |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-23, 21:41
|
|
|
| W Wyborczej jest to napisane duzo ładniej... |