|
Chyba Ty - Projekt koszulkowy. |
| Autor |
Wiadomość |
Janosik_MMZ
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 00:34
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich.
Pragnę przedstawić wam mój mały projekt, mianowicie krótkie serie t-shirtow. Projekt nosi nazwe "Chyba TY". Jako pierwsza seria leci coś trabantowego. Poniżej umieszczam grafikę pierwszej serii.
Wykonałem 2 wersje projektu. Przewiduje 2 kolory koszulek, białe i czarne. Jednak jeśli duzo osob bedzie chciało np. czerwone to zrobię i takie.
Linki do projektów:
Black v1
White v1
Black v2
White v2
Na tyle pojawi się logo projektu. Coś w stylu:
Back
Koszulki jak i nadruk naprawdę dobrej jakości. Chodzę w t-shircie produkowanych przez tą firmę już około rok i nie widać jakichkolwiek problemów z grafiką.
Przewidywany koszt koszulki to 30PLN. Ale może uda się zejść niżej. Cenę bym chciał jak najniższa sie tylko da ponieważ jest to projekt czysto zajawkowy.
Rozmiarówka koszulek :
Męskie
S M L XL XXL
Wzrost 164-172 168-176 172-180 176-184 180-188
Obwód klatki 100 106 112 116 120
Długość 70 72 74 76 78
MATERIAŁ 100% Bawełna
ROZMIARY S, M, L, XL, XXL
Damska
S M L XL XXL
Wzrost 158 164 170 176 182
Obwód klatki 78 84 88 90 96
Długość 53 55 57 58 61
MATERIAŁ 95% bawełna, 5% poliester
ROZMIARY S, M, L, XL, XXL
Koszulki naprawdę dobrej jakości. O lepszej gramaturze nie znalazłem :P
Zainteresowanych koszulkami proszę o wysłanie małego formularzyka do mnie. Na podstawie zebranego info wybiorę wersje projektu. Czy 2sedany czy sedan + kombi.
Maile z poniższa zawartością proszę kierować pod adres niedzielkowskim@o2.pl
1. Który projekt
2. Rozmiar
3. Kolor białe/czarne (kolor koszulki, NIE nadruku)
4. Czy jeśli zostanie wybrany projekt inny niż podany przez Ciebie to dalej jesteś zainteresowany koszulką (TAK/NIE)
5. Jeśli bardzo nie pasuje kolor biały/czarny to prosze podać jaki byłby najlepszy.
6. Mail kontaktowy (dla formalności niech będzie)
Do końca świąt zbieram zapisy. W środę idę zlecić i zapłacić za koszulki. Koszulek będzie więcej niż osób, które się zgłoszą jednak dobiorę tylko białe (zapewne).
Jeśli ktoś nie bardzo chce pisać maila, może pisać tutaj.
--------------------------------------------------------
REASUMUJĄC o co chodzi w moim poście/Plan działania:
1. Uwidziało mi się tworzyć krótkie serie koszulek o różnej tematyce.
2. Zrobiłem 2 projekty trabantowych koszulek.
3. Osoby zainteresowane wysyłaja mi maila z info.
4. Do 06.04 trwają zapisy.
5. Idę zamówić koszulki.
6. Ugaduje się z każdym osobno i wysyłam koszulki :)
7. 'Wystawiam' do sprzedaży resztę koszulek (nadmiar).
Jeśli ktoś ma jakieś pytanie proszę śmiało pisać tutaj lub mail niedzialkowskim@o2.pl. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 07:19
|
|
|
| To jest oferta wykonania koszulek po kosztach, czy masz na tym jakiś zysk? |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 12:14
|
|
|
Wszystko miódgitara ale ta (S) trabantowa tak trochę do poprawy
To jest oferta wykonania koszulek po kosztach, czy masz na tym jakiś zysk?
A co za róźnica? Gość przedstawia ofertę z ceną i albo pasuje i się na to piszesz albo nie.
a to w ogóle to NA GIEŁDĘ!!! |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 14:06
|
|
|
dajcie spokój z tym "na giełdę". Przestało być zabawne parę lat temu. Przejadło się już...
Co do zysku to nawet jak 5zł "zarobi" to przy 20 ewentualnych koszulkach byłoby to 100zł... A polatać przy tym z pewnością trzeba, powysyłać itp, logo zrobić...
Pomysł fajny, zastanowię się :) |
|
|
|
 |
Janosik_MMZ
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 15:53
|
|
|
Tak jak kuzyn pisze, zarobku mam naprawdę mało za to. Szczególnie biorąc pod uwagę, że kupuje koszulki najlepszej jakości jaka tylko znalazłem. Takiej samej jakości t-shirtow używa np. cropp i inne firmy. Pieniądze idą po prostu na zrobienie kolejnych koszulek :)
Ja mam normalna prace więc tak jak pisałem wcześniej - jest to czysta moja zajawka. Tak samo jak remont trabanta :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 16:58
|
|
|
Moje pytanie jest jak najbardziej zasadne ponieważ forum nie moze byc miejscem prowadzenia jakiejkolwiek działalności zarobkowej.
Proponuje żebyś skontaktował sie z Prezesem w celu uzyskania zgody na prowadzenie akcji za pośrednictwem forum. |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 17:15
|
|
|
| Janosik, skontaktuj się Prezesem rzeczywiście. Choćby dla zasady bo od ustępstw może się bałagan zrobić. Jak już będzie wszystko legal ;) to wysyłam zamówienie na 2 albo 3 sztuki. |
|
|
|
 |
Janosik_MMZ
Gość
|
Wysłany: 2010-03-31, 19:25
|
|
|
Nie ma problemu, nie chce żadnych awantur.
kuzyn, możesz już składać. Projekt jest również prowadzony na innym forum, wiec jeśli nawet (niedajboże!) zniknie temat stąd to projekt dalej bedzie istniał :)
pozddro |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2010-04-01, 08:08
|
|
|
wiec jeśli nawet (niedajboże!) zniknie temat stąd to projekt dalej bedzie istniał :)
To Ty powinieneś postarac się żeby nie "zniknął". |
|
|
|
 |
76lysy
Gość
|
Wysłany: 2010-06-15, 23:59
|
|
|
| jak dla mnie wersja sedan>kombi jest zajepista,ale ze nie jestem zwolennikiem podatku 250/15 to jakos ten orzel mnie w oko kole.moze by skasowac korone i te szpony na bacznosc,zrobic z niego takiego wolnego ptaka, easy ridera?w takiej opcji pachnie to nacjonalizmem.wkoncu trab to nie samochod tylko styl zycia.jestesmy jak motocyklisci.popieram twego pomysla.sory jak niektozy wiedza zawsze jestem do bolu szczery |
|
|
|
 |
Bross.
Gość
|
Wysłany: 2010-06-17, 23:25
|
|
|
gość wtopił na Logo Sachsenring tak jak ja ,ale jak co ,to ja chętny na 2 albo i 3 koszulki ,oczywiście wszystkie czarne.
Takie 3 poproszę |
|
|
|
 |
Bross.
Gość
|
Wysłany: 2010-06-17, 23:31
|
|
|
tylko 1 rzecz te giery i pióra orła straszą pod Trabantem..... lepiej EasyRaider :D
masz na pw rozmiary tych 3 koszulek jak co . |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2010-06-30, 23:44
|
|
|
| to ja z tymi koszulkami? ja w sumie bym ze 2 zamowil czarne XXL :) |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2010-07-02, 12:49
|
|
|
| Do mnie koszuleczka doszła i zadowolony zem jestem:) wez machnij troche i na gniezno... sprzedaz na bank bo niemcy zawsze sie hapia na takie cus:P |
|
|
|
 |
Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
|
Wysłany: 2010-07-02, 14:49
|
|
|
| do mnie też dotarła i też zadowolony jestem :) |