|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Przyczepka z Trabanta. |
| Autor |
Wiadomość |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-03-05, 20:07
|
|
|
| Dziwne, nie dalej niż rok temu u siebie na SKP pytałem o rejestrację SAMa, to od diagnosty usłyszałem, że zawieszenie/oś dowolne, byle by nie z rurki od ogrodzenia, czy innej hydraulicznej i nie kradzione. Wyraził swoje osobiste "przychylne spojrzenie" na osie pobrane od samochodów dostawczych, czy też belek skrętnych z aut francuskich. Bo wtedy wie, że to solidne. |
|
|
|
 |
Przemek
Gość
|
Wysłany: 2010-03-05, 21:04
|
|
|
przeczytałem co wyżej i widzę, że nie wspomniałeś o jednej zaj...ście ważnej rzeczy: obecnie sama można zarejestrować tylko na fabrycznej osi z tabliczką znamionową. Stan na maj 2006, wtedy się w to bawiłem.
Nie wspominam, bo to na dzień dzisiejszy nieprawda. Możesz mieć cokolwiek, co przypomina oś. Tyle, że IMHO takie np. wspawywanie czopów w rurę co się ją akurat miało w szopie jest totalnym debilizmem w dobie, gdy najprostsza kompletna belka wleczona od VW kosztuje od 50zł i po drodze masz już połowę najazdu. Można też iść na łatwiznę i kupić w cenie od 300zł polską ośkę skrętną na wałkach o dowolnej szerokości montażowej.
Pozddr |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|