|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
trabant-manual |
| Autor |
Wiadomość |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2010-02-19, 18:48
|
|
|
Witam.
Jestem w trakcie tworzenia internetowej książki serwisowej do Trabanta.
Chcę tam umieścić wszystkie ważne informacje, sposoby sprawdzania i naprawy silnika, dodawanie usprawnień itd.
Wszystko będzie oparte o wygodny spis treści. Opisy będą dodawać internauci, po zaakceptowaniu artykułu przez administratora.
Do tego planuję wiele dodatków, i ciekawostek.
Szukam więc osób chętnych do współpracy, z którymi wspólnie stworzę zasady działania strony. Osoby które napiszą pierwsze artykuły.
Chętnych proszę o kontakt przez to forum.
//pozdrawiam |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2010-02-19, 20:43
|
|
|
| Pomysł ciekawy. Powiedz coś więcej na jego temat tzn przedstaw swoją wizję może będę w stanie cie jakoś wesprzeć. |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2010-02-19, 20:53
|
|
|
Prosta grafika-niemal jej brak. Sprzyja szybszemu ładowaniu strony i czytelniejszemu wyglądowi.
Całość zawierające mało bajerów itd, ważna jest właśnie czytelność. Komunikacja za pomocą spisu treści. Dodawanie i edycja artykułów za pomocą konta po akceptacji i moderacji przez administratora w celu zachowania jednego stylu i schematu. Całość zawierająca wiele zdjęć, schematów, często pisana laicko z podpunktami przedstawiającymi kolejność wykonywania działań wraz z opisem dlaczego tak a nie inaczej.
Do tego opis poszczególnych elementów i wyposażenia.
Rozbudowane Faq oraz poradniki przydatne i początkującym i zaawansowanym użytkownikom trabantów.
Mam wiele innych pomysłów których obecnie nie pamiętam :P |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|