Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
GLOSUJ na CARTOONTRABANT!!
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2010-01-28, 13:22   

Zaglądnąłem z ciekawości przed chwilą, kwadrans temu Trabrygada miała 2300 głosów, a teraz już jest 3509
- Gratulacje -
- dla pajaca co odpalił automat do głosowania!!!

gonzo
Gość
Wysłany: 2010-01-28, 17:10   

Problemy z widocznymi na listach wynikami głosowania (28.01.2010 15:54)
Wyniki głosowania pokazujące się na listach są jeszcze niepełne (nie ma tam Fanklubów zaatakowanych przez bota).

Właściwe wyniki są widoczne na stronach fanklubów (np:http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/volkswagen/vw-golf/).

Można głosować i głosy są zliczane. Pracujemy nad problemem właściwego wyświetlania wyników na listach.

Chwilowa przerwa w głosowaniu (28.01.2010 15:25)
Dzisiaj (28.01) ok. godziny 14tej zostaliśmy z powodu ataku botów zmuszeni do tymczasowego wstrzymania.

Nieprawidłowo oddane głosy oczywiście wycofaliśmy.

Wprowadziliśmy też odpowiednie zabezpieczenia, które uniemożliwią podobne działania w przyszłości.

Głosowanie jest już wznowione, więc zachęcamy do dalszej zabawy!

Dzieci neostrady...

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-01-28, 23:01   

Grzegorzu przykro mi mówić ale... nikt automatu nie włączył. Głosy są naturalne:) Oddali głosy ci ktorych prosiłem... ja sie ciesze z wyniku:) poki co wysoki:)

JaJer
Gość
Wysłany: 2010-01-30, 00:46   

Witam,cóś ubyło głosów?: # 240 Trabrygada

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2010-01-30, 22:49   

"Grzegorzu przykro mi mówić ale... nikt automatu nie włączył. Głosy są naturalne:) Oddali głosy ci ktorych prosiłem... ja sie ciesze z wyniku:) poki co wysoki:)"JOHNEK nie ciu...j bo to nie realne niestety zeby w ciagu 15 min zaglosowalo ponad 1200 osob ktore poprosiles...i pamietaj ze oni to i tak wylapia i nie warto bo wkoncu moga calkiem zdyskwalifikowac!PS.Na obecna chwile mamy 169 glosow wiec nie jest zle i wpisujcie link w opisach GG i na NK.Pozdrawiam

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 01:33   

tak z ciekawości...
co to da?

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 09:31   

wszystko jest napisane co dla wygranego...20000zl dla klubu na zorganizownie zlotu...

Chany
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 10:17   

oj by się działo:)

J.J.
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 13:09   

cuda na kiju :D

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 13:18   

no to grzegorzu masz chyba zle informacje bo nie oddane 1500 osob a 240 lacznie tak?? to po 1 a po drugie wystarczy poprosic znajomych na gadu gadu czy na naszej klasie i ma sie efekt taki... poprosilem tylko tych ktorzy akurat byli... ale skoro was to tak drazni dam sobie spokoj bo to wstyd ze nasza grupa ma wiecej glosow niz wy... dla was to odrazu oszustwo... az zal!! mi nie zalezy na sianie z wygranej tylko na promocji na zwroceniu uwagi na zloty organizowane przez nas!! a jesli wdg ciebie jestescie w stanie wygrac glowna nagrode to powodzenia:)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 14:14   

Weź przestań.

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 14:44   

johnek jestes naprawde zalosny...

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-01-31, 23:36   

Cytuje: "Zaglądnąłem z ciekawości przed chwilą, kwadrans temu Trabrygada miała 2300 głosów, a teraz już jest 3509
- Gratulacje -
- dla pajaca co odpalił automat do głosowania!!!"
Asia & Andrzej uważasz, że ja jestem żałosny??!! bo akurat my mamy "265 punktów" to nie wiem jak moze w ten sposob okreslac!! reszte pozostawie bez komentarza!! bo jak cos czlowiek zaczyna robic... to odrazu glupie komentarze!! organizuje zlot dla trabanciarzy glupie komentarze!! oddawanie glosow na kluby odrazu komentarze i oskarzenia!! zorganizuje oddawanie krwi dla potrzebujacych tez okreslicie to za jakies oszustwo??!! spojrzecie co poniektorzy w lustro i pomyslcie... bo wam od tego jadu juz mozg wyzarlo!!

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2010-02-01, 08:53   

Sluchaj gosci prawda jest to ze mielicie ponad 6000 glosow na poczatku potem raz poprawili i mieliscie ponad 3000,kolejny raz posprawdzali i zostalo wam 240 i tu jestes ZALOSNY.Bo bez powodu by wam i innym nie poprawiali wynikow.Jabys mial te 6000 to SZACUN ale do tego to i wam i nam razem daleko.W dziale aktualnosci cochwile zawieszaja jakis klub do sprawdzenia.Pozatym nikt nie napisal ze tym pajacem jestes ty..Poprostu jakis "fan"chcial wyciagnac pomocna dlon i juz...

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-02-01, 19:49   

No widzisz ja co sprawdzam to pokazuje mi w okolicach 240... nigdy kolo 6000 bo gdyby tak bylo sam bym nie uwierzyl!! a jesli ktos faktycznie wlaczyl bota to moze wlasnie dlatego zeby nas udupic!! ale napewno nie ja.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi