|
Czemu sie forum wiesza |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2009-11-07, 09:02
|
|
|
Cieszcie się z tego co macie:)Jak ja zaczynałem przygodę z Trabantem w 1997 r. to nie było neta i jak coś padło to trzeba było iść do garażu, brać klucze i próbować naprawić (czasem z lepszym a czasem z gorszym skutkiem).Jak coś zje....łem to pretensje mogłem mieć tylko do siebie.A teraz każdy chce mieć gotową podpowiedź co i jak , jakim kluczem, ile to potrwa, ile kosztuje, czy się opłaca itp.itd...A i tak w życiu różnie wychodzi.Robimy się strasznie niecierpliwi.Wszystko na wczoraj.
Ludzie!Trochę luzu a życie będzie piękniejsze:)) |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2009-11-07, 15:25
|
|
|
| Ja np oplacam skladki...wiec moge i mam prawo sie dopytywac itd |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-01-18, 00:32
|
|
|
| Jakie auto takie forum... Trabant żyje własnym zyciem i działa jak chce i kiedy chce i to forum tez. |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2010-01-18, 22:41
|
|
|
A teraz każdy chce mieć gotową podpowiedź co i jak , jakim kluczem, ile to potrwa, ile kosztuje, czy się opłaca itp.itd...
Cóż poradzisz na dzieci neostrady... |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-01-18, 23:30
|
|
|
| i chyba kazdy w tym samym czasie i serwer nie wyrabia..... |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2010-01-19, 00:24
|
|
|
| Co maja do tego dzieci neo? Owszem są wszędzie i to widać ale w rozwoju IT następuje dużo szybszy przepływ informacji i można to efektywnie wykorzystać. Założę się że zamierzenia stworzenia stowarzyszenia CT Polska to poznać ludzi z różnych regionów wymienić się doświadczeniem i mieć wspólne tematy rozmów, wspomnienia, zloty, wiec nie mówicie i nie róbcie z tego wiedzy tajemnej. Wręcz powiem i dodam że dla potomnych można zrobić swoisty zbiór rozwiązań do trabanta on-line typu co i jak robić gdy zepsuje się trabant. Kto troszkę siedzi w tej branży pewno wie co mam na myśli. Coś na kształt schematu blokowego IF THEN. Chęci i wspólna praca a nie kolejna dyskusja-pyskówka. |
|
|
|
 |
|
|