Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czemu sie forum wiesza
Autor Wiadomość
Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2009-11-01, 11:36   

Myslałem ze tylko u mnie sie tak dzieje ale po rozmowach z innymi uzytkownikami nie tylko.
Mam pytanie czemu często nie mozna sie dostać na strone CT albo sie godzine otwiera albo wcale.

muffin
Gość
Wysłany: 2009-11-01, 12:02   

jest problem ze sprzetem obslugujacym lacze, prosze o cierpliwosc

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-11-01, 12:33   

dyplomatyczna odpowiedz :]

muffin
Gość
Wysłany: 2009-11-02, 09:29   

Dyplomatyczna czy nie, ale prawdziwa jest.
Mam nadzieje że dziś problem zostanie zażegnany i transfery wrócą do normy.

robak
Gość
Wysłany: 2009-11-03, 00:40   

muffin: a moze chcesz jakis backup zrobic? dysponuje serwerem (BGP4+ i pare fanuch rur to tego zapietych, ze i lac mozna wode (z predkoscia 50Mbps zagramanica i 100Mbps klasy PL) w obie strony (sam tne na okolo 4, zeby jednak nikt nie lal :P). jak nie forum, to przynajmniej glowna mozna bez problemu na 2 hosty na raz wrzucic. reksio (bo tak sie host nazywa) dziala juz 10 lat i po raz kolejny upgrade sprzetu bylo. stoi tam pare czesto odwiedzanych stronek, ale maszynka mozna by powiedziec sie opieprza, wiec CT mozna dorzucic. w razie czego wiesz jak mnie znalesc (mail/skype/stacjonarny pl/komorka UK:NI).

muffin
Gość
Wysłany: 2009-11-04, 11:58   

gdyby nie dało się szybko usunąć problemu mam inna lokacje z porządnym łączem,

dziś podmieniony zostanie następny sprzęt który może być powodem niestabilności łącza,

proszę o wyrozumiałość

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2009-11-04, 23:11   

wyrozumialosc i cierpliwosc ok ale co roku jest jakis wiekszy klopot wiec moze tez czas pomyslec o czyms lepszym tzn pewniejszym...

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-11-04, 23:38   

bedzie nowa strona... bedzie nowy hosting :)
cierpliwosci :)

muffin
Gość
Wysłany: 2009-11-05, 13:45   

wyrozumialosc i cierpliwosc ok ale co roku jest jakis wiekszy klopot wiec moze tez czas pomyslec o czyms lepszym tzn pewniejszym...

ciekawe jak powstrzymać panów w koparkach aby nie wybrali światłowodu przy wykopkach, awarie się zdarzają, a na kolokacje w bunkrze nas nie stać, aby ją sponsorować dla CT,

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2009-11-05, 16:48   

witam stwierdzilem i chyba slusznie ze nie bede otwieral nowego tematu-a ten temat prawie na wykonczeniu wiec mam pytanko nie zwiazane z tym tematem ale z nowym-a mianowicie-dlugo mnie nie bylo tutaj i teraz moj traban wyglada troche inaczej i mam pytanie w zwiazku z tym -jak zmienic zdjecie(to co sie wyswietla po napisaniu czegos z boku tekstu- (avatar chyba to tu sie nazywa fachowo) na Formun CT -krok po kroku gdzie wejsc i jak zmienic-powinno si dac chyba -dzieki z gory za odpowiedz pozDDRawiam Piotrek

Sebastian
Gość
Wysłany: 2009-11-05, 17:01   

Nacisnij na swoje imie przy slowie autor. Jak wejdziesz to kliknij na prawy gorny rog na ikonike z kartka. Wszystko :)

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2009-11-05, 17:07   

haha-dawno mnie nie bylo-dziekuje panie Sebastianie zaraz bede zmienial-pozDDRawiam

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2009-11-05, 22:50   

przeciez napisales ze jest problem ZE SPRZETEM a nie ze kabel wykopali...Co prawda zaraz bedzie ze sie czepiam ale piszesz jedno wczesniej a teraz co innego...Wszyscy licza ze klopotow bedzie jak naj mniej i w jak naj mniej odpowiednich momentach(tzn jak ktos bedzie szukal pomocy "na juz")

wnuq
Gość
Wysłany: 2009-11-06, 21:05   

tak...
opitolmy webmasterów ze trzymają wszystko w domu,opłacają domenę i całe tam bo raz w roku coś nie bangla.
Wiec mam pytanie malkontenci...
co wy zrobiliście dla klubu że macie wysokie wymagania.

muffin
Gość
Wysłany: 2009-11-06, 21:12   

domene cartoontrabant.pl opłaca klub ze składek, pilnuje tego Tomek

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi