|
Wszystko jest iluminacją |
| Autor |
Wiadomość |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-27, 20:26
|
|
|
Jutro, tj. w środę 28 października o godzinie 20:05 na TVN7 będzie film "Wszystko jest iluminacją", w którym cały czas przewija się gaciowe kombi 601.
Film zresztą i bez Trabanta wart obejrzenia... jak ktoś może to polecam.
Galeria filmu
pozDDR |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2009-10-28, 14:54
|
|
|
| Ale tylnych bocznych szyb odsuwanych w trabancie to jeszcze nie widziałem. |
|
|
|
 |
Bartek Z.
Gość
|
Wysłany: 2009-10-29, 11:53
|
|
|
| Też nie, ale patent cacy. |
|
|
|
 |
trabi80
Gość
|
Wysłany: 2009-10-29, 21:59
|
|
|
| A jakie tablice on miał? Ukraińskie? Bo na Ukrainę to chyba traby nie szły. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-30, 08:44
|
|
|
| przy okazji tematu powiem tyle, że tydzień temu przyjechali do mnie ludzie specjalnie z ukrainy żeby trabanta oglądać :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-11-01, 12:17
|
|
|
| ja już ukraincowi sprzedałem busa. Najlepiej powiedz odrazu żeby wyp*******li :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-11-01, 15:52
|
|
|
jeden wyglądał prawie jak ten z filmu :) Na szczęście nie musiałem tłumaczyć sp..j na ich język. Naprawdę odjeżdżając zwijali asfalt pod realem. W koncu natłukli kilosów :] Nieżle wyglądali jeden w skórzanej kurtce co to mu się wydaje że jak założy to jest elegancki drugi w dresiku z paskami. Prześmieszna para. Jak przyjechali dzwonili chyba do "zleceniodawcy" Ogólnie takie typowe ukraińskie cwaniaczki |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2009-11-01, 17:55
|
|
|
"bardzo mili ludzie... tylko za dużo piją" |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-11-02, 09:33
|
|
|
też nic do nich nie mam, Zawsze troszke cofnięci w czasie. Gościnność rzeczywiście to ich dewiza |
|
|
|
 |
GrzegorzG(Greg)
Gość
|
Wysłany: 2009-11-02, 15:12
|
|
|
| Właśnie po tym tutaj (IRL) poznasz na ulicy mieszkańca byłych republik radzieckich. Dres, skórzana kurtka, i buty takie zwykłe czarne skórzane, nieraz sportowe białe. Niestety niektórzy polacy też tak chodzą ubrani. A samochód to najczęściej Audi BMW, lub VW Passat.:) |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2009-11-03, 00:51
|
|
|
| ale passat to jeszcze nie taki dresowoz. to po prostu dobre auto. w bmw tez sie lubuja litwini. nie wiem jak w republice, bo ja na mapie wyzej jestem (NI), ale tutaj czesto... przyjezdzaja swoimi z kierownica po "europejskiej" stronie. |
|
|
|
 |
|
|