|
Pomoc przy remoncie Trabanta (Warszawa) |
| Autor |
Wiadomość |
Kosma
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 09:01
|
|
|
Od zaraz poszukuje kogoś kto pomoże mi w skończeniu remontu mojego 601. Samochód stoi u mnie w ogrodzie w Warszawie w Ursusie. Oczekuję pomocy m.in. w następujących pracach: Przeszlifowanie lakieru i polerka nadwozia, pomalowanie uszczelek i wstawienie szyb, montaż osprzętu silnika i wiele innych drobnych prac przy składaniu trabiego do kupy. Oceniam że to jest pracy na kilka dni.
Oczywiście za dobrą prace należy się zapłata – stąd proszę o propozycję najchętniej ze stawką godzinową na adres: kosma@rybak.org
Kosma |
|
|
|
 |
Kosma
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 09:54
|
|
|
| jakbyco to mój nr gg 2851790 |
|
|
|
 |
ROSO
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 10:36
|
|
|
ladnie ladnie..... panocku.....
pozdrawiam Cie bracie i Anie tez....
narazka |
|
|
|
 |
Tomek Ziętek
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 19:08
|
|
|
| Spoko mogę trochę pomóc wszystko jest do dogadania. Jestem z wawy, a że na razie swojego mam na lakierze to nie mam co robić. Jak coś to daj znać. mój telefon 607960624 Tomek |
|
|
|
 |
Joonior
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 19:31
|
|
|
| siema.jestem z michałowic.jako że mam maturke w tym roku niemam za dużo czasu ale jakby co to z godzinke dwie może trzy w weekend czy piątek mógłbym ci pomóc...gg 5033048 joonior |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 20:53
|
|
|
| Koledzy - fajnie, że chcecie pomóc (i może troszkę dorobić) ale Kosma wyraźnei napisał - chętni niech piszą na e-maila lub gg - jedno i drugie podał. Więc nie wypisujcie ofert na forum tylko skontaktujcie się bezpośrednio z oferentem. |
|
|
|
 |
Kosma
Gość
|
Wysłany: 2004-10-01, 21:42
|
|
|
Heja, jak miło że są chętni. A niech piszą i na forum :)))Chociaż porządek musi być...Narazie po prostu jeszcze chce pozbierać oferty i zmontować ekipe do remontu w przyszłym tygodniu.
pozdro |
|
|
|
 |
|
|