|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
miłość narodu do trabanta:) |
| Autor |
Wiadomość |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2009-10-24, 12:21
|
|
|
| kolesie w bieszczadach rok temu upierajacy sie ze mam 353 pod maska... bezcenne :D |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-10-24, 14:56
|
|
|
hmm...
Ostatnio jadąc na TrabiExpo.. czekam przed bramką wjazdową na autostradę... ludzie w kolejce patrzą z niedowierzaniem....
podjeżdżam do okienka i słyszę: 'ładny ma pan samochód... '
na co ja podziękowałem, otrzymałem resztę, a pani z okienka dodała z wielkim bananem na twarzy: 'zemsta honeckera' :D
jesteśmy już na autostradzie... gnamy momentami ponad 120km/h wyprzedzamy przeróżne auta... miny ludzi są bezcenne i nie do opisania...
ok, już, koniec autostrady bramka wyjazdowa.. podjeżdżam.. babka podniosła się z siedzenia i szybki rzut oka na całego traba.. po czym powiedziała:
'ładny ma pan lakier i w ogóle jaki zadbany trabant'
już o tym, że jak jadę wieczorem centrum miasta to małolatki machają, ludzie się uśmiechają itp to nie wspominam bo chyba każdy tak ma:) i za to kocham Trabanta:) |
|
|
|
 |
Hajs
Gość
|
Wysłany: 2009-10-24, 21:54
|
|
|
Właśnie to jest w Trabantach fajne, że ludziom tak pociesznie sie on kojarzy, wszak autko z plastiku musi wywoływać uśmiech :)
Kiedyś stoję na podporzadkowanej z zamiarem skrętu w lewo, czekam, czekam, ruch duży, w pewnym momencie z lewej w moją ulicę skręca Merc E klasa, zatrzymuje sie w połowie, coś do mnie macha.
Opuszczam szybę, a on
-Ale super Trabant! Jaki to silnik?
Ja: - 1.1 z Polo!
- Za ile go sprzedajesz?
Ja: -No a ile pan dajesz?
-Nie wiem, ale ładny!
I pojechał :)
Czesto gdy ludzi ogladają z bliska, nieodłącznym gestem jest pukanie w błotniki :D
Pada pytanie:
-To plastik?
Ja:No tak.
-A to dobrze, bo nie rdzewieje!
Ja: No, po wierzchu nie...
Ogólnie ludzie doceniają to, że w dzisiejszych czasach ktoś takim samochodem jeździ i na dodatek jest zadowolony. A chętnych na przejażdżkę nigdy nie brakuje :)
Zawsze potem lecą teksty:
"Ale to idzie"!
Ja na to "Tylko 80km/h jechałem" :D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|