Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Patologia wśród Trabanciarzy.
Autor Wiadomość
J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-18, 22:23   

ten topik jest już patolą imo

Alan
Gość
Wysłany: 2009-10-19, 06:35   

Kumpelek, jak dla Ciebie chlanie na umór i grzebanie przy cudzej własności jest normalną rzeczą na "zlocie", to Cieszę się, że Cię nigdzie na zlocie nie spotkam. Chciał byś, żeby żule spod bloku wlazły Ci do Traba i grzebały "bo to przecież świetna zabawa tak komuś coś namieszać w furze"? Czy pod blokiem czy na zlocie - czyjś samochód jest tylko jego własnością i wara innym od niego.

A że coś jest na rzeczy świadczy tylko powstanie tego wątku. Nie było by problemu, nie było by wątku i tylu wypowiedzi. Czyli co: piszemy tak sobie czy mamy (macie) problem? Jakoś na innych forach (różnych) nie widzę tematów o patologiach na zlotach. Więc?

Howgh!

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-10-19, 11:40   

Alan- radzę iść na kurs czytania ze zrozumieniem to raz. Dwa może właśnie przez to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nie widzisz tematów na innych forach?
@!#$, nie róbcie z Trabanciarzy aż takiej patologii... Jak Wam się nie podoba to nie przyjezdzajcie na zloty, albo sami nie pijcie i pilnujcie swojego dobytku.

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-19, 13:31   

flash

Bartek Z.
Gość
Wysłany: 2009-10-19, 14:59   

Mistrz Ciętej Riposty się znalazł :)

aguska87
Gość
Wysłany: 2009-10-21, 12:30   

co Ty bierzesz Jedrek :)

troche mi wstyd za wszystkie te posty umieszczone tutaj, licytowanie sie kto ile wypil i ile zwrocil, co w międzyczasie zrobil i nie pamieta, ze zrobil. ktos obcy wejdzie na to forum i pomysli sobie, ze jestesmy banda kretynow, ktora tylko po to jezdzi na zloty, zeby nawalic sie do nieprzytomnosci i zniszczyc znajomemu trabanta. moze nie przesadzajcie z obrzucaniem sie tymi wymiocinami zlotowymi, chyba nie jest tak zle. zaraz moge uslyszec, ze pisze tak dlatego, ze mojemu trabantowi nic sie nie stalo na zadnym zlocie, ale sprobujcie popatrzec tez na zloty pozytywnie :). wydaje mi sie, ze nie ma zadnego znaczenia to, ze Trabanciarze przeszli wymiane pokoleniowa, bo z tego co wiem kilka lat wczesniej dzialy sie podobne rzeczy- skads sie wziela tradycja zamieniania kabli zaplonowych. nikt teraz nie jest w stanie udowodnic czy zrobil to ktos z mlodych czy starych klubowiczow, wiec szkoda sensu mi sie wydaje ciagniecie tego. moze rozwiazaniem byloby organizowanie zlotow w miejcach monitorowanych, gdzie kazdy trabant mialby swojego ochroniarza, ale obawiam sie ze ta utopia bylaby nieco kosztowna i nikt z trabanciarzy nie przyjechalby na zlot.

przykro mi, ze dochodzi do wielu takich rzeczy na zlotach, bo mimo wszystko wydaje mi sie, ze przez to ze jezdzimy trabantami, nalezymy do jakiegos wyjatkowego grona (w koncu nie kazdy moze sobie pozwolic na zakup trabanta :)). takie dyskusje nie naprawia szyby w qeku Kubie, nie wyjmą jabłka czy gruszki z wydechu Yogiemu, nie naprawia lakieru Kuchara ani Kedziora. co do alkoholu to na pewno kazdy ma jakas swoja okreslona granice, ktora zna i najlepszym rozwiazaniem byloby trzymanie sie jej. no chyba ze ktos jedzie na zlot po to zeby go nie pamietac. radze zmienic wobec tego marke samochodu.

przestancie na siebie wrzucac i wjezdzac, idzcie naprawic sobie trabanta. amen
ale sie rozpisalam :)

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2009-10-21, 21:14   

I to jak madrze...

Pelu
Gość
Wysłany: 2009-10-21, 23:19   

niech bozia w dzieciach wynagrodzi ;)

aguska87
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 10:07   

byle nie za szybko :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 10:30   

a skad wiesz ze nie juz :P

aguska87
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 15:21   

wiedzialabym pierwsza :)

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 17:29   

a skąd wiesz :P ?
bociany wpadają na lato dopiero [;

aguska87
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 19:58   

chcesz nam coś powiedzieć o Majce? :)

Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 20:20   

Tak tylko dorzucę...Bociany na lato, ale pola kapusty to akurat ta pora poku.

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-22, 22:54   

no jak teraz nie no to czekamy na lato.

Maxxx nie przeginaj ;p wystarczy, że ja to robie [;

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi