Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
DDR Prawda czy fałsz ? - allegro
Autor Wiadomość
JanMarian
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 10:12   

:) Na jakiej liście?? Jestem tylko użytkownikiem forum. Chcociaż bardzo mało się udzielam. Jak znajde jakieś zdjęcie moje ze zlotu zaraz przyślę skoro pan taki nie dowiarek jest. Widzę, że na tym forum każdy jest najpierw lustrowany bo a nóż a widelec to jakiś złodziej itp itd. Bardzo nie przyjemna sytuacja.

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 10:43   

Magik wez sie ogarnij. Jesteś smieszny.

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 13:07   

bochen nie wtrącaj sie. Mi już też się nie chce dyskutować. Weź pod uwagę że jestem przeczulony tym bardziej jeśli chodzi o trabrygadę gdzie "głównym" jest właśnie jonek. Jemu można zawdzięczać takie sytuacje. KONIEC !

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 13:38   

Nie wiem co to się dziwnego dzieje, ale też coś mi nie pasuje.
Pozwolę sobie na cytat z sąsiedniego tematu:

BOCHEN co ty opowiadasz. Byłem na tym zlocie i dobrze wiem, że Pawła Z. kobieta pojechała za 1 razem z Dorotą M. (Maliną) po paliwo. Ale później Tito stanoł gdzieś dalej i już one nie pojechały. A po za tym powiedz tak szczerze czy ty będąc na zlocie był byś całkowicie trzeźwy?? Myślę, że nie i ciężko było by znaleźć całkowitego abstynęta, który przetrzyma zlot bo może coś się stać i musi czuwać. Uważam, że takie rzeczy należą do organizatorów-uczestnicy przyjeżdżają by wypocząć napić się a jeśli organizatorzy nie ogarniają to tylko i wyłącznie ich sprawa. Co do zlotów w tym roku byłem na 3 i to nie całych. Myślę, że trzeba by powiązać osoby, które robiły kawały na danych zlotach i czy też były na innych w pl. Zawęzi się w tedy grono. Ja ociecałem sobie zaliczyć pare ciekawszych zlotów w Polsce i na bank nie odpuszcze Poznania, Gniezna i Więcborka. Tam przynajmniej nic złego się nie dzieje a autka wyjeżdżają praktycznie takie jakie wjechały:)

To jest wpis JanaMariana, twierdzisz że na zloty przyjeżdżasz tylko na chwilę, gratuluję szczegółowego opisu!

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 13:53   

A czemu mam sie nie wtrącać, publiczne forum? Denerwuje mnie troszeczkę Twój piętnujący ton, tyle.

WeT(macq)
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 16:34   

magik, mam wrażenie iż stawiasz się ponad wszystkimi. Nie mam nic do Ciebie, ale po prostu troche to dziwne, że we wszystkich widzisz osoby, które dzień i noc obmyślają jakby tu uprzykrzyć Tobie życie. Kurde, tak Hitler myślal troche lat temu i co z tego wyszło? No ludzie ogarnijcie się. Nie wiem kto to JanMarian, również widzę, że coś kręci, ale na boga- zanim zaczniesz wyrokować to sprawdź :)

klakson
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 18:39   

jak dla mnie bomba ...

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 20:16   

JanMarian - WYPRASZAM SOBIE, NIE JESTEM CZŁONKIEM TRABRYGADY i nigdy nie zamierzam nim zostać.!. Piszę tam czasem- fakt, ale w sumie tylko ze względu na ekipę z Wielunia;*.

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 21:48   

mnie również od samego początku pan Jan podjeżdża dżonkiem :) ale bez urazy jakby co.

JanMarian
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 22:48   

Nie wierzę. To forum jest jakieś toksyczne. Uciekam stąd bo strach się bać co tutaj nie które osoby znów wymyślą. Może Osama bin Laden jestem a nie Jonek. Naprawdę przykro czytać. Dobranoc. Jeśli tak dalej będziecie traktować nowych to nikt tu już nie dołączy.

James
Gość
Wysłany: 2009-10-17, 12:04   

Tak,obraź się:P Zasadniczo jakbym nie był Johnkiem i koś by mi takie rzeczy mówił, to bym miał na to wyjebongo, przecież to tylko forum, więc olać i nara... Ale chyba jestem za mało wrażliwy, gruboskór, znaczy się Shrek;)

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-17, 12:37   

pedał

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-18, 16:37   

jeden (bluzgi wycięte!) złodziej tyle może popsuć między ludźmi. Cóż życie... Przepraszam wszystkich urażonych. Internet nie jest anonimowy i zawsze znajdzie się właściwy bat na takie przypadki. Wolę się cieszyć trabantami niż drażnić nerwy o jakiegoś głupka

-------
Temat nerwowy, ale bez przesady!
G_mode

bRq
Gość
Wysłany: 2009-11-05, 13:33   

Magik ciezki przypadek u Ciebie widocznie, bo mi Johnek oddal kase.

jakub712
Gość
Wysłany: 2009-11-10, 23:31   

ja juz drugi zlot z dzionkiem zaliczylem kilka zeczy kupowalem sprzedawalem i narazie nie moge sie go doczepic (bylo powiedziane bylo wykonane)tyle w tym temacie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi