|
DDR Prawda czy fałsz ? - allegro |
| Autor |
Wiadomość |
JanMarian
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 10:58
|
|
|
| no to właśnie od pana Jonka zakupiłem bardzo fajne przedmioty i no muszę przyznać, że usługa świetna... może się po prostu zmienił a może wam obu się interesy nie powiodły nie wiem nie wnikam ja jestem zadowolony i mogę śmiało go polecić. a nick miał na allegro johnek z tego co pamiętam. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 11:18
|
|
|
Szkoda że nie poczytałeś negatywów Z tego co wiem konto było zawieszone. Teraz widzę czyste i zero komentarzy. Ciekawe z drugiej strony.... |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 12:52
|
|
|
| Aukcja usunięta... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 13:21
|
|
|
ktoś poszedł po rozum do głowy |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 13:35
|
|
|
| Ja obstawiam jakieś foajerwerki, jeszcze coś wyskoczy jak z za węgła:D |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 14:49
|
|
|
poszło podejrzenie że Jan Marian to JOHNEK we własnej osobie. UWAGA NA OGŁOSZENIA NA CT!!!!! Jakby ktoś został naciągnięty podam nr sprawy prokuratorskiej którą miałem z tym typem, dla połączenia faktów. Niedobrze się dzieje.......
Jeśli to rzeczywiście on to post o kolekcji aut itp możecie między bajki włożyć. |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 15:01
|
|
|
| dla zamaskowania zmniejszył ilość wykrzykników w postach. i uzywa kropek, a czasem nawet przecinków. |
|
|
|
 |
JanMarian
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 20:30
|
|
|
| Czy w tym momencie mam się czuć urażony? Pan Magik ma jakąś manie na temat pana Jonka. Bajką to chyba można w tym momencie nazwać pana nagonkę na tą osobę. No ale cóż to nie moja sprawa. Zaraz idę zgrywać zdjęcia zderzaków chyba, że boi się pan, że kto inny będzie je sprzedawał. A odnośnie konta pana Jonka jak kupowałem miał tylko 2 opinie i były to pozytywy więc nie mogłem zobaczyć negatywów. Jeśli mówi pan, że miał sporo negatywów no to raczej by nie wystawiał z trefnego konta a założył inne prawda? Dobra myślę, że temat pana Jonka już zakończony. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 21:00
|
|
|
| przykro mi ale jestem bardzo ostrożny. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 21:05
|
|
|
| Ja w pełni rozumiem Magika. Przez Johnka też stałem się cholernie ostrożny i chcę wszystko załatwiać przez allegro albo osobiście. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 21:15
|
|
|
| johnek reprezentuje trabrygadę w dodatku masz w profilu link . Jeśli definiujesz się z tym "zborem" to na pewno słyszałeś o mnie. Z drugiej strony wczoraj po raz pierwszy zobaczyłem Twój post, a na forum jestem codziennie. Jesteś tu nowy/nieznany.Niestety wielu osobom trabrygada kojarzy się negatywnie głównie przez osobę wyżej wymienianą. Kilku z nas zostało naciągniętych ztąd taka moja postawa. Nie chcę mieć nic z tym wspólnego. |
|
|
|
 |
JanMarian
Gość
|
Wysłany: 2009-10-15, 22:28
|
|
|
| Rozumiem twoje oburzenie ale nie rozumiem dlaczego oceniasz tak całą ekipę TRABRYGADA jak pana Jonka. Dołączyłem do tej grupy bo wyczytałem o nich na serwisie informacyjnym mojego znajomego. A odnośnie hasła jeden za wszystkich wszyscy za jednego bo widze gustuje pan w tego typu powiedzeniach również CartoonTrabant powinno być źle oceniane bo na pewno tutaj też znajdują się takie osoby. Jestem nie znany może i to prawda bo jak bywam na zlocie to na krótko. Przyjeżdzam pooglądam przejde się i uciekam. Jestem zapracowaną osobą nie mam niestety póki co zbyt dużo wolnego czasu by balować chociaż jak widzę te imprezy to bardzo bym chciał dołączyć. A jeśli chodzi o to czy o twojej osobie się mówi w gronie TRABRYGADY musiał byś się zapytać innych osób nie mnie bo ja czasem odwiedzam forum i nigdy nie słyszałem o Magiku i nigdy mi pan Jonek nic nie mówił o jakieś przykrej sytuacji. A z tego co wiem pan KUMPELEK jest członkiem TRABRYGADY i skoro też ma nie przyjemne wspomnienia z panem Jonkiem to dlaczego tam się udziela?? Może jednak nie jest tak źle jak opisujecie?? Dobra mniejsza o to chyba to nie temat na takie rozmowy. Mam nadzieje, że spotkamy się na jakimś zlocie i porozmawiamy na spokojnie a teraz uciekam dalej doprowadzać komputer do ładu bo mam paru osobą wysłać zdjęcia zderzaków z ogłoszenia. POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-16, 07:26
|
|
|
Poza tym ze śledzonych postów johnka mogę przypuszczeć że to mitoman. Namieszał już nie na jednym forum i niejednego przekręcił. Wiem co tacy ludzie potrafią. Znam taki przypadek osobiście. W przypadku takiego zaburzenia myślenia, jeśli nie nazwać tego chorobą nawet Twój post Janie może być fałszywką.
Jeśli w Twoich słowach jest szczerość to proszę udowodnij swoje istnienie jako Janek. Może po prostu pokażesz nam kilka zdjęć ze zlotów. Może ktoś Cię rozpozna. |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2009-10-16, 07:46
|
|
|
| Przepraszam że się wtrącę jako osoba w pełni w sprawie postronna. Przypomina mi to świętą inkwizycję... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-10-16, 09:18
|
|
|
| dodam jeszcze jedno nie widzę żadnego Jana Mariana na liście członków trabrygady. Wątpliwości rozsiałem. Czy Jan Marian je rozwieje ? czy może adminstrator czy kto inny ? |
|
|
|
 |
|
|