Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Patologia wśród Trabanciarzy.
Autor Wiadomość
GrzegorzG(Greg)
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 10:49   

Jak to tak sobie czytam, to faktycznie troche strach w dzisiejszych czasach na zloty jeździć. Wprawdzie mojemu białemu 1.1 już nic nie może zaszkodzić, ale jak bym chciał pojechać ryśkiem, to normalnie strach. Teraz będę musiał się bardzo mocno zastanowić czy warto ryzykować.

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 12:59   

dupa. jak każdy zacznie tak myśleć to nikt kto wyremontował auto nie będzie jeździł na zlot ;/

hmmm

trzeba się napić i coś wymyślić :P

JanMarian
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 13:22   

BOCHEN co ty opowiadasz. Byłem na tym zlocie i dobrze wiem, że Pawła Z. kobieta pojechała za 1 razem z Dorotą M. (Maliną) po paliwo. Ale później Tito stanoł gdzieś dalej i już one nie pojechały. A po za tym powiedz tak szczerze czy ty będąc na zlocie był byś całkowicie trzeźwy?? Myślę, że nie i ciężko było by znaleźć całkowitego abstynęta, który przetrzyma zlot bo może coś się stać i musi czuwać. Uważam, że takie rzeczy należą do organizatorów-uczestnicy przyjeżdżają by wypocząć napić się a jeśli organizatorzy nie ogarniają to tylko i wyłącznie ich sprawa. Co do zlotów w tym roku byłem na 3 i to nie całych. Myślę, że trzeba by powiązać osoby, które robiły kawały na danych zlotach i czy też były na innych w pl. Zawęzi się w tedy grono. Ja ociecałem sobie zaliczyć pare ciekawszych zlotów w Polsce i na bank nie odpuszcze Poznania, Gniezna i Więcborka. Tam przynajmniej nic złego się nie dzieje a autka wyjeżdżają praktycznie takie jakie wjechały:)

James
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 13:57   

A ja i tak będę jeździł:P

machoony
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 14:04   

pkp :P

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 14:06   

Właśnie, koniec jęczenia! ;))

Świstak zawija już w sreberka, złodzieje, wandale niech się zwijają i daleko spadają, a na każdym zlocie powinno być regułą że parę osób z pośród organizatorów jest w stanie siąść legalnie za kierownicą!

James
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 14:43   

No na razie na pewno PKP:P Ale jak dobrze pójdzie, to może na następny Kraków...:D Nie no żarty, na poważnie to powinno się na Poznań udać trampiszczem, ale lepiej nie zapeszać:) Poza tym PKP bezpieczniejsze, przynajmniej nikt wentylków nie wykręci, lakieru nie spoleruje, a i panów z alkomatem się nie trzeba obawiać;)

Andrzej Z
Gość
Wysłany: 2009-10-14, 14:48   

chyba ,że jesteś maszynistą to mogą kazać ci dmuchać:-)

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-10-15, 08:35   

janmaria byłem trzeźwy, czego nie można powiedzieć o zadnym z organizatorów.

Alan
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 09:04   

Panowie, tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam się, gdzie są granice zdrowego rozsądku na Waszych zlotach? Ja już na zloty Trabantowe nie jeżdżę z racji zmiany samochodu, klubu itp, ale często zaglądam na to forum, bo coś tam w w pamięci pozostało i miło poczytać o Trabancie z którym byłem związany od lat dziecięcych (Trabant w rodzinie zawsze był).
Bywam czasami (nie często) na zlotach Skody. Panowie! To zupełnie inny temat. Miła atmosfera, ludzie sobie pomagają itp, o próbach włażenia do cudzego samochodu czy grzebania w nim dla jaj nikt nawet nie pomyśli. A o takich wybrykach jak malowanie, "polerowanie" czy stawianie dupereli na dachu to w ogóle nie do pomyślenia. Każdy dba o swoje autko i każdy wie że drugi dba o nie jak o najcenniejszy skarb. A tu? Przecież macie u siebie jakąś patologię Panowie! Czy organizatorzy nie mogą ustalić z góry, że za jakikolwiek wygłup w stosunku do samochodu innej osoby, winny wylatuje na kopach ze zlotu?! Takich ludzi powinniście eliminować z Klubu i piętnować publicznie! Inaczej się tego typu świrów nie pozbędziecie! Miał bym teraz strach jeździć na zloty Trabantów a jeżeli, to samochód postawię kilka ulic dalej, żeby nie wpadł w łapy tych debili którzy niszczą w źle rozumianej rozrywce.
Nie mówiąc o tym, że jeśli jest na zlotach - na których czasami się pojawiam - alkohol, to tylko po to, żeby mieć dobry humor a nie upijać się jak świnia i rzygać gdzie popadnie. I zawsze jest kilka osób w 100% trzeźwych, żeby być w pomocy jak będzie trzeba.
Inaczej zlot to nie zlot, tylko jakieś miejsce gdzie można się schlać, komuś naje**ć i zrypać jego kochany samochód.

Pomyślcie nad tym, bo żal mi się robi jak to czytam :-(

Pzdr.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 13:45   

Jeszcze raz napiszę: koniec jęczenia, proszę!

Nie zamierzam umniejszać problemów jakie zostały wymienione, ale to co niektórzy z Was piszą tworzy taką ciemną wizję, której nikt nie chciałby żeby się spełniła na zlotach. Można odnieść wrażenie że jest jakiś dramat na trabantowych zlotach!

Trochę dystansu...

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 21:02   

Grzegorz ma racje!

Alan- chyba jesteś jakiś stary dziad... ja jeździłem na zloty Fordów Sierra i ludzie tam naje...ani siadali za kółko na próbach sprawnościowych itp. także nie zachwala już tak zlotów innych aut...

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-10-17, 11:24   

wyjatek za regułe stawiasz?

mitek
Gość
Wysłany: 2009-10-18, 17:01   

W jakim stanie byłem to moja sprawa bo u nikogo pod domkiem nie leżałem i niczyim autem się nie zabawiałem - wydaje mi się że to duża różnica!!! A skoro Pelu już sobie o zlocie w Bieszczadach przypomniałeś to może pochwal się jak się czułeś jako jeden z 16 osób siłujących się z Mantą? Kto bardziej na zwierzątko wyszedł ten co spał w namiocie pijany czy jedna ze świń która zabawiała się cudzą własnością? (Bo żaden to żart był dla mnie tylko zwykłe świństwo)

James
Gość
Wysłany: 2009-10-18, 19:13   

Yeah,licytacja:D Na allegro wynocha:P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi