|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Niemcy -800szt mniej |
| Autor |
Wiadomość |
Dany
Gość
|
Wysłany: 2009-09-28, 22:08
|
|
|
przecież ostatnio były dopłaty do fiata chyba około 2 tys zł. Akurat jedno polo trafiło na szrot w związku z tą akcją. Poza tym nic się nie zmieniło zbytnio na złomach.
Nie wiem Magiku czy myślimy o tym samym polo, ale mój brat oddał właśnie na Strażacką Traba i dostał 4 tys. upustu na Punto. Niestety kierował się ekonomią a nie sentymentem :( (auto od nowości w rodzinie).
Ostatnio w radio słyszałem cytat v-ce premiera Pawlaka, że rząd nie będzie propagował rozwiązań ekologicznych przez co m.in. auta palą mniej. Jeżeli palą mniej, ludzie kupują mniej paliwa. Jeżeli kupują mniej paliwa, mniej kasy z akcyzy wpływa do budżetu.
A jeżeli mniej kasy wpływa do budżetu to ... trzeba wymyślić jakiś podatek (ot, chociażby ostatnio głośno komentowany od starszych aut). |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2009-09-29, 07:20
|
|
|
Traba i dostał 4 tys. upustu na Punto
A sprawdzał ceny tego Punto przed tzw. upustem? Bo znajomy tak i okazało się, że na czas promocji ceny podnoszą o upust, który potem wspaniałomyślnie dają. Suma sumarum kupujesz auto w cenie normalnej, ale cieszysz się że w promocji. To dopiero marketing!! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-09-29, 07:38
|
|
|
| jeśli mówimy o ekonomi to tzw. zysk alternatywny. A ściema drugą stroną |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|