Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant powrócił!!
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2009-09-18, 09:45   

nic nie poradzę na to maxxx. Kocham te auta w pełnym tego słowa znaczeniu. Byłem bardzo zadolowony na zlocie w bieszczadach że granatowy którego sprzedałem jest w doskonałej formie. U mnie słowa idą z czynami i tyo auto jest tego dowodem. A elita ... hmm elita jeździ autami z salonów. Nie problem sobie wychuchać trabanta. Tylko niektórym brakuje chęci, a niektórych przerasta praca nad tym autem. Doraźne naprawy tak naprawdę nic nie dają. Przez to jest masa rozebranych trabantów "do remontu" na allegro
zajarać się można. Ale trzeba mierzyć siły na zamiary. Niestety nie każdy to potrafi. I przez to autka giną śmiercią naturalną. Peace

kasq5510
Gość
Wysłany: 2009-09-20, 18:58   

jak przyjedzie taki na zlot to myślę że każdy pójdzie chętnie go zobaczyć nie dlatego żeby się posikać ze szczęścia ale żeby mieć dokładniejszy obraz tego auta.
A kolega magik widzę nie toleruje innego punktu widzenia aniżeli swój.

miedelnica
Gość
Wysłany: 2009-09-20, 22:19   

Magik ma dużo racji, a przede wszystkim własne zdanie do którego ma prawo. Na tym temacie zjadł zęby i trochę jednak odstaje od rzeszy internetowych teoretyków. Co w tym dziwnego że jest pewny siebie i często patrzy na wiele tematów z góry. zarobił na to ciężką pracą i komu jak komu ale jemu należy się patrzenie z innej perspektywy i tego typu refleksje. A stwierdzenie o nietolerancji innego punktu widzenia niż swój? sorry,ale przez pobieżne ocenianie czyiś wypowiedzi na tym forum można by to stwierdzenie odnieść do każdej wypowiadającej się tu osoby

Nowy trabik nie mógł przypominać bardziej starego tak jak nowy miniacz nie przypomina poprzednika. Dla mnie nie wygląda źle, mam tylko nadzieję że będą inne wersje kolorystyczne bo ta mi nie leży. Nie wiem jak Wy ale ja z chęcią zacznę zbierać mamonę na to coś.A na zlocie w przyszłym roku raczej żaden się nie pojawi bo o ile mi wiadomo dopiero w 2012 można się go spodziewać.

kasq5510
Gość
Wysłany: 2009-09-21, 08:53   

nie podołałem...

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2009-09-21, 19:57   

http://img30.imageshack.u...tylingbigdi.jpg

Oto moj szybki restyling NTka. Co o nim sadzicie???

Bartek Z.
Gość
Wysłany: 2009-09-21, 21:22   

Co o nim sadzicie???
Be. Kombi cacy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi