Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CYNK
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2009-09-04, 10:15   

panie to nie tak, ja chcialem odwrotnie. slub-wagen kupic zeby ludzi do slubu wozic i zarabiac latwą kase :)

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-09-04, 15:39   

Nie taką łatwą ;)

Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
Wysłany: 2009-09-04, 17:22   

Nie taka łatwą. Ślubowozów teraz jak psów. Ludzie nawet Rollsy na biała perłę (fuj) malują, żeby się z pogrzebowym nie kojarzyło:P

magik
Gość
Wysłany: 2009-09-16, 19:14   

eetam trzeba umieć gadać :-) Tzn zależy to jeszcze czy to gołe czy kompletne z bebnem i amorem ze sprężyną

Saper
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 21:33   

http://www.tuning.v10.pl/galeria/trabant,08,artykul,13507,7,jpg.html
marzenie każdego posiadacza trabanta

magik
Gość
Wysłany: 2009-09-18, 09:59   

Bardzo dobrze znam to auto. Złożyłem do tego auta cały nowy układ napędowy i kompletnie wyremontowałem mechanicznie jakiś miesiąc temu :-) Przy okazji polansowałem się trochę po Warszawie. Niezapomniane są miny wszystkich zainteresowanych :-) Robi wrażenie

magik
Gość
Wysłany: 2009-09-18, 19:04   

Jeśli ktoś szuka trabanta do remontu to mam w Warszawie namierzone ze 6 sztuk. Jeśli chodzi o 601 to znalazłem sobowtóra mojej pomarańczy ten sam rocznik i kolor (jak w profilu), drugie to jakieś 72 szare spod plandeki(nieoglądane),błękitne 601 z lat 80 tych, szare 601 na chromie też z lat 80 tych. Oprócz tego dwie polówki sedan jedna zajebista (70 tys km)bardzo zdrowa, druga fajna do prac blacharskich oryg niebieska (80 tys km). Niestety mam tylko namiar na właściciela niebieskiej polówki i o niej coś mogę powiedzieć.
Wszystkie trabanty od dłuższego czasu nie jeżdżą niestety będzie ciężko znaleźć właściciela chyba że ktoś ma chody w urzędach.

Saper
Gość
Wysłany: 2009-09-23, 14:23   

szukam syreny ewentualnie barkza z 59 roku

magik
Gość
Wysłany: 2009-09-24, 08:27   

to ja bym musiał chyba swoje polo sprzedać za 4 tysie porównując

Saper
Gość
Wysłany: 2009-09-29, 10:55   

syrena 104 za 1500 bez papierów wyszków tel 600920963

misza
Gość
Wysłany: 2009-09-29, 12:31   

Magik! chody to trzeba mieć u gospodarzy domów, wpadłes na to?

Słuchajcie, w Szarych Szeregów w wawie stał od roku Biały 353. Myslałem ze juz nigdzie nie pojedzie a dzis sam nim jezdziłem. Śmiga i burczy ze az miło. Właściciel juz troche nie na siłach i auto czasami liśćmi było przykryte. Do oddania za symboiczna cenę plus drugi silnik.blachy nie za zdrowe ale bez duzych dziur
Zamieszczę tez w dziale giełda, jak ktos ma jakas str 353 niech przeklei.
pozdr, M

Saper
Gość
Wysłany: 2009-10-16, 08:40   

Witam jest do wzięcia trabancik kombi na silniku ifa 1,1 tak zwanym polo co do ceny nie mam pojęcia ale nie drogo kolo ma też wartburgi kombi i sedana tak że ma ładny składzik aut bo on zajmuje się skupem aut na złom i i na części szkoda żeby trampek trafił pod prasą będę dziś u niego to pyknę parę fotek kolo zwie się witek 887300206 to numer do niego mieszka w Jelnicy 10 km za Międzyrzecem Podlaskim

Saper
Gość
Wysłany: 2009-11-11, 21:57   

Witam panowie jest do wzięcia trabancik koło piły dostałem maila od kobiety cytuję '' tel kontaktowy 606 533 815 autko jest po moim tacie ktory zmarł i nie
stety nie mamy co z nim zrobic mawet nie moge udzielic jakich kolwiek
info dotyczacych stanu technicznego bo nie mam pojecia '' miejscowość to wongrowiec czy jakoś tak trampek jest koloru niebieskiego rocznik 77 z hakiem kobieta jest w potrzebie i odda go za grosze bo i tak niema pojęcia o motoryzacji życze udanego zakupu

b-boy trabi
Gość
Wysłany: 2009-12-09, 10:38   

kurcze 30 km odemnie stoi zdrowy ladny 601! pod krzakiem od niedawna wlasciciel zmarł a nikogo tam w okolicy niema to jest w polach przy drodze no serce mi sie kroi jak sobie o nim pomysle a nie mam go gdzie do sibie wziąść..:( może ktos by byl chętny sie nim zainteresować?? jak by ktos chciał sie wiecej dowiedzieć to niech dzwoni do mnie: 510-199-501

b-boy trabi
Gość
Wysłany: 2009-12-10, 14:23   

oczywiscie nie dodalem ze autko w oryginale całe..:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi