Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabim do hiszpanii
Autor Wiadomość
Jurczak
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 14:35   

Barcelona, Alicant a potem Costa brava i inne zakątki. Ruszam po 28 września. Tam złomowanie i powrót samolotem. Piękne zakończenie trwającej 3 lata przygody z Trabantami. Zaczeło sie od Norwegii a kończy na Hiszpanii. Miodzio :D

Jasiek
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 15:18   

Złomowanie? :/

magik
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 15:42   

głupi pomysł

Jurczak
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 15:56   

Moze sie sprzeda. A może będzie chciał wrócić..

cizik
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 16:51   

profanacja ,trabi to wyczuje i cie nie dowiezie

panmajor
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 16:54   

Z przyjacielem się tak nie postępuje.

Jurczak
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 19:17   

Rozumiem Was. Sam zżyłem się z tym autem i jeszcze nie wiem jak się będę czuł. Ale jak bym miał wszystko opowiedzieć to nie starczyłoby mi sił. Może gdyby życie potoczyło się inaczej , gdybym miał dom z wielkim garażem i gdybym miał więcej czasu odrestaurowałbym go i cieszył do starości ale niestety czas leci do przodu a poza mysleniem emocjonalnym (w którym jestem na prawdę dobry uwierzcie) jest też myslenie racjonalne. :)

miedelnica
Gość
Wysłany: 2009-09-17, 23:15   

Realizuj marzenia, korzystaj z życia a traba zezłomuj albo oddaj komuś za 2 euro. Nie ma różnicy między zezłomowaniem traba w hiszpani a zezłomowaniem traba w pl, lub pocięciem go na żyletki w myśl idei 'jako dawca'

jeśli ten trabi spełni Twoje marzenie o dojechaniu do Barcelony ( nota bene przepięknego miejsca ) to moim zdaniem da Ci więcej niż tysiące trabantów które przez ostatnie lata przeszły przez ręce niektórych trabanciarzy

GOOD LUCK

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-09-18, 09:51   

Jurczak, co Ty pitolisz? jakbyś się z tym autem zżył, to byś go tak nie chciał zezłomować, tylko byś robił wszystko, żeby tam pojechać i wrócić, potem byś z sentymentu mimo wszystko po woli go remontował.
Myślę, że nie wszyscy mają tutaj ogromne garaże i domy oraz worki pieniędzy.

Bartek Z.
Gość
Wysłany: 2009-09-18, 11:09   

Ja mam worek długów, lichy garaż i absolutny brak czasu.
Auto stoi, jeść nie woła :)

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2009-09-18, 14:27   

to podjedź nim do UK jak zdrowa buda to przyjmę.

Eagle
Gość
Wysłany: 2009-09-20, 12:57   

A ja mam "racjonalne" pytanie. Jak go wyrejestrujesz? Na podstawie kwitu z Hiszpanii? I wiesz ile tam kosztuje złomowanie?

Jurczak
Gość
Wysłany: 2009-09-20, 19:41   

W norwegii musiałem zapłacić 700 NOK to jakies 350zł wtedy było. I dostałem Kwit który tłumacz przetłumaczył w polsce. Aw Hiszpanii zrobie analogicznie.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-09-20, 20:42   

weź się schowaj

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2009-09-20, 22:22   

Jest coś takiego jak cmentarzysko słoni.One tam idą i umierają bo to jest wpisane w ich los.Tak też jest z Trabantem.Jeśli chcesz go gdzieś zezłomować czy coś innego uczynić za granicą Polski to niech to będzie Zwickau - tam jest jego dom i tam może być jego cmentarz.
A teraz tak na poważnie - co Ci do głowy przyszło aby jechać Trabem do Hiszpanii i tam go zostawić?Czy nie lepiej pochwalić się potem innym ze Trabant pojechał i wrócił cały.Wiesz jak ludzie gadają na Trabanty - że to plastik, ze kartonowy itd. Tak to byś przynajmniej ludziom gęby pozamykał a jak go zezłomujesz (o zgrozo w Hiszpanii!) to będzie gadanie jak zwykle "No tak-Trabant nie dał rady".

Pomyśl co robisz.Zanim przystąpisz do złomowania to popatrz w te jego piękne oczka, którymi tak cudnie świeci w nocy abyś mógł dojechać do celu i zastanów się czy tak się robi z Przyjaciółmi.

W historii Europy tez był taki przypadek, że wywożono za granicę i ślad po wywiezionym ginął. Nazywało się to okupacja hitlerowska.I prosze nie mów mi, że Trabant Niemiec to to zrozumie.

Powodzenia...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi