|
Wandalizm:( |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-02-01, 22:05
|
|
|
| znaczy się będę miał jak trabedes zabierze wreszcie trabanta którego mu sprzedałem :) |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-02-02, 19:28
|
|
|
| zniszcz swoje auto zanim ktos obcy to zrobi, przynajmniej nie bedziesz siedzial w niepewnosci kiedy to nastapi. tak jak mówisz, kumpeli powybijali lusterka bo trabik stoi za blisko pubu... |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2009-02-05, 11:02
|
|
|
Ostatniej nocy jakiś @!#$ upieprzył mi tablicę z przodu. Jakimi śrubami je przytwierdzić żeby były rano tam gdzie zostawiłem wieczorem?
Dodam, że zderzak mam plastikowy, więc spawanie odpada :( ...przynajmniej z przodu |
|
|
|
 |
Czarny,M
Gość
|
Wysłany: 2009-02-05, 15:16
|
|
|
| przynituj w każdym rogu jednym dobrym nitem z podkładka i na środku:D nawet nie da rady jej odgiąć |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2009-02-05, 22:22
|
|
|
| przetwornicę pod akumulator i podpiąć pod tablicę 220V, skoro zderzak plastikowy to tylko tablica bedzie pod napięciem:) |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-02-07, 11:34
|
|
|
| gorzej jak deszcz napada xD Samochodu nie dotchniesz. Przydał by się jeszcze włącznik na pilota xD |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2009-02-07, 18:47
|
|
|
Akum to można by podpiąć pod felgi coby zasr@!#$ pieseczki i ich zasr@!#$ właścicieli nauczyć respektu - raz na moich oczach stara @!#$ podlewała kundlem moje auto...
...próbował już ktoś? |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-02-08, 10:13
|
|
|
W jakimś programie na discovery science był przerabiany samochodzik by obronić się przed mandatami. Zamontowano czujniki, ochraniacze na koła wysuwana gdy ktoś próbuje założyć blokadę, wypuszczany odór ryb, automatyczne włączanie wycieraczek itd. Początkowo też był miotacz płomieni, ale jak przetestowali na manekinie, to uległ on zwęgleniu xD
Może takie coś zrobić w trabancie?? Na pilota, przez balkon wyglądać, i w odpowiedniej chwili puścić płomienia xD |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-02-08, 11:36
|
|
|
| bedziesz wygladal przez balkon 24h w ciagu doby? zazwyczaj akty wandalizmu trwaja krotko i w porze poznonocnej. |
|
|
|
 |
Hajs
Gość
|
Wysłany: 2009-02-08, 12:42
|
|
|
Jeśli ktoś chciałby sie w to pobawić, i chciał zabezpieczyć Traba przed typami spod ciemnej gwiazdy, można zrobic mały monitoring, kamerke zewnetrzna biało-czarna z podczerwienia można nabyć już za 250 zł, podłączasz to do jakiegoś starego kompa, który rejestrując cały czas obraz z kamery wywołuje alarm, gdy obraz na kamerze bedzie sie róznił od zapisanego wzoru.
100% skuteczności gy tylko ktoś lub coś zbliży sie do Traba. |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2009-02-08, 13:01
|
|
|
| Jak sąsiad wsiadający do auta obok albo kot zbliży się do traba to alarm też się włączy :D |
|
|
|
 |
Arek Mikuła (Miki)
Gość
|
Wysłany: 2009-03-08, 19:25
|
|
|
| To mnie przeraziło.Przypomniał mi się sen z przed pół roku.Obudziłem się zlany potem, a pikawa myślałem, że mi wyskoczy z klaty.W moim śnie było podobnie, dwóch mnie trzymało a reszta bandy pozbawiło mojego kartona wszystkiego i została sama karoca na kołach.A co wy otym myslicie filmiku. http://www.youtube.com/watch?v=AtgFXF-dDjQ&NR=1 |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-03-09, 00:00
|
|
|
| banda kretynow i tyle |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-08-09, 21:18
|
|
|
może odbiegnę ciut od tematu.
Znajomemu rozpier... wszystkie auta w warsztacie trzeba pomóc w najgorszej sprawie.
Toyota - Szyby. Wszystkie do modelu Corolla KE25!
Popytajcie wśród znajomych bo ciężko akurat o ten model :(
pisać do mnie, dam namiar bezpośredni. |
|
|
|
 |
|
|