|
Uwaga Jarząbek powraca!!! |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-07-28, 10:34
|
|
|
| no i przysłowie "z kim się zadajesz takim się stajesz" się potwierdza. Lepiej złodzieju pospłacaj długi, a nie będziesz tu k...a rady dawał |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2009-08-09, 09:50
|
|
|
| Też poznałem :) Może on to robi dla sławy? :D |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2009-08-09, 10:12
|
|
|
Magik ty juz nie obiecuj miales byc na zlocie i co??
A Qbs z tego co widzialem to znaczek ten co wyslales mial byc Wartburgowski a wyslales Trabantowy:) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-08-09, 11:30
|
|
|
sranie sranie mial byc taki jaki sprzedawalem i jest to ten ktory byl w opisie na allegro. jak gosc nie widzi co licytuje to jego sprawa, a to ze w wartburgu byl inny deluxe niz w trabancie to sorry ale ja nie wiedzialem, a pan wartburgowiec mogl to sobie sprawzdic najpierw skoro teraz ma taka pewnosc.
a trab niebieski od pana jarząbka w lodzi kiedys jezdzil. |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2009-08-09, 18:12
|
|
|
| jak to w łodzi...nie pamiętam go |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-08-09, 19:43
|
|
|
| nie pamietam jak sie ten gosc nazywal, ale czesto na ogrodową przyjezdzal z ojcem, potem jak sprzedali trabanta jarząbkowi to przesiedli sie na ścierkę. W kazdym razie trabant wygladal gorzej i w 100% nie jestem pewny czy to ten, ale fakt jest taki ze gaciowy trabant poszedl z lodzi do jarzabka |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2009-08-10, 06:49
|
|
|
che che ja tez czekam na kasę od WartburgPoznań
To sobie poczekasz. Ma zawieszone konto...
Też mam z nim przygodę - mam ramę do 353 nową, którą chciał bardzo kupić. Dzwoni, sms-uje, meiluje, umawiamy cenę, troszkę stargował, mówi że dowie się jak z transportem i się odezwie za 2-3 dni. Po 2 tygodniach łaskawie poinformował, że jej nie bierze, bo za tę cenę kupi całe auto z 20tys przebiegu... Fajnie, a w międzyczasie komuś jej odmówiłem, bo kolega Emitu zdeklarował się że już jest jego...
Mam wrażenie, że ma rozdwojenie jaźni i umawiasz się na coś z jedną osoba, a druga w ogóle nie jest w temacie.... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-08-20, 12:27
|
|
|
| jak się można było spodziewać aukcja jarząbka zamknięta przed czasem. |