Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy sie zmieszcze?
Autor Wiadomość
Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 18:21   

opcjonalnie* :P bynajmniej tak czytałem

pytacz
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 18:24   

A jeszcze wracając do pierwszego pytania w tym poście jeżeli jestem wysoki to nie będę chaczył głową o dach albo nogami o tą taką półke. Wiem że juz mi odpowiedzieli ale prosiłbym aby ktoś wyższy sie wypowiedział.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 18:47   

może pasjonat :)

Ptak
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 18:58   

zmiescisz sie. mam 192cm i sie mieszcze, nad glową koło 8-10cm do dachu.
trabant jest dobry i tani pod warunkiem ze o niego dbasz i wszystko na czas jest wymienione. Zrobiłem od września do czerwca 8tys km głownie na trasie Olsztyn-Bydgoszcz (224km w jedną stronę). bezawaryjnie.
swoja droga najpierw kup zdrowego trabanta, potem doprowadz do idealnego stanu technicznego a potem szukaj deski takiej jak chcesz)

pytacz
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 19:08   

Tylko że już teraz jest ciężko ze znalezieniem dobrego trabanta chyba że w niemczech ale to co innego. A za te 1,5 roku to już wgl może być ciężko.

Bartolomek (BZ)
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 19:10   

Ja nie mam nawet 190cm, nad głową jest w pis-doo miejsca. Gorzej z nogami, ale te też się mieszczą. Jak już uda się wsiąść :)

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 22:02   

Zmiescic sie zmiesz. Jednego z moich trampków kupował gosc co miał ok 190cm i był słusznej budowy ciała i nie narzekał(sam byłem zdziwiony bo mam 172cm i czuje w trabancie tak na styk)

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 22:16   

Proszę mnie zle nie zrozumiec nie twierdze ze trabant jest ciasny tylko jest jak samochód sportowy dobrze dopasowany i siedzisz w aucie(to wrazenie potęguje mała przednia szyba a nie na jak ma sie wrarzenie jadac chociarzby ladą 2107 w ktorej wysoka pozycja psuje duzo z frajdy z jazdy.
A tak na marginesie z obszernoscią w trabie nie jest tak zle jak na imprezy oprócz mnie wejdze trzech chłopa po 190cm(wsiadanie i wysiadanie wygląda wtedy naprawde komicznie).

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-08-03, 22:25   

Trabant to obszerne rodzinne auto. W mini nie siedzieliście :P

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-08-04, 10:07   

mini to pedalski samochód :D

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-08-04, 10:15   

.de

cizik
Gość
Wysłany: 2009-08-04, 17:43   

Ale problemy aż żal czytac.Jak nie masz dwóch lewych rąk do każde auto dostosujesz do siebie .Ja mam 196cm moja kobieta jest wcale nie niższa i jedzi nam sie bez problemu i na codzien i na wakcje czyli aglia-polska-czechy 4.5 tyś km w 10 dni i dalismy rade.
Lecz musisz znaleśc odpowiednie fotele szyny cofnąc i siedzisz nieraz lepiej niz w wiekszych autach.A deske mozesz sobie i wnetrze pomalowac jak chcesz.Ja ma srodek zółto niebieski i zejebiscie sie prezentuje.
Nic więcej tylko fantazja i dużo dużo pracy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi