|
Uwaga Jarząbek powraca!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-07-21, 16:36
|
|
|
| zna ktos kolege o nicku WratburgPoznan z allegro? gosc juz trzy tygodnie temu kupil jakas tam pierdólkę u mnie i do tej pory zero kontaktu a widze, ze licytuje na innych aukcjach. Wygral przedmiot i ani kasy ani odzewu na moje maile. Ja rozumiem ze wartość wylicytowanego przedmiotu jest niewielka, ale taka postawa to brak szacunku! |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-07-21, 19:22
|
|
|
| takie rzeczy to zgłasza się obsłudze allegro, albo po prostu wysyła maila z ostrzeżeniem o wystawieniu negatywnego komentarza:P jak znów będzie cisza to komentarz wal:] |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-07-21, 23:44
|
|
|
| juz mu wyslalem ostrzezenie. szkoda mi wlasnej kasy na dzwonienie do typka, a negatywa mu sypne to od razu dostane od niego :/ i zabruździ mi konto. niestety to w tym allegro jest zesrane. Dlatego myslalem, ze ktos z was zna goscia. Ma na imie Jacek, moze ktos zna srodowisko wartburgowe. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 07:25
|
|
|
| che che ja tez czekam na kasę od WartburgPoznań . Co Ty się martwisz negatywem ? Nic to nie zmienia. Mało kto to czyta. |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 09:05
|
|
|
Nie wy pierwsi i nie ostatni, polecam sobie poczytać, niżej cały czas mowa o tej samej osobie...
Klik
Klik |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 09:07
|
|
|
| Acha, ze zdjęć wnioskuję że był na Pyrkomanii... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 11:18
|
|
|
To jak byl na pyrko to rowniez byl w wiecborku i w obu przypadkach podawalem mu nawet reke :/
Jego konto poprzednie pod nickiem Emitu jest bardzo ciekawe. Oczywiscie zawieszone, wiec se cwaniaczek zalozyl drugie. Widac ze stopien olewania sprzedajacych jest ogromny. Nie mam więc juz teraz zadnych barier co do negatywa ale poczekam do konca tygodnia. Z tego konta widac ze kto jemu wystawia nega ten sam go dostaje. Skad sie tacy bora :/ i to wartburgowiec... przykre |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 22:43
|
|
|
uz mu wyslalem ostrzezenie. szkoda mi wlasnej kasy na dzwonienie do typka, a negatywa mu sypne to od razu dostane od niego :/ i zabruździ mi konto.
Od tego są komentarze żeby dawać również negatywne. |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 22:47
|
|
|
| Emitu był na Pyrkomani. Takie białe rajdowe 353. W porządku się wydaje na żywo. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-07-22, 23:36
|
|
|
| moze i komentarze sa od tego zeby dawac tez negatywne, ale z jakiej racji ja mam miec negatyw, skoro niczemu winien nie jestem, a wrecz przeciwnie czuje sie pokrzywdzony. |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2009-07-23, 07:46
|
|
|
To normalne i trzeba się do tego przyzwyczaić. Ja tam zlewam na negatywy otrzymane w afekcie :)
Na stronie "o mnie" nawet ostrzeżenie napisałem:
Uwaga! Wyznaję zasadę obdarowywania odpowiednimi komentarzami. Jeśli nie jestem zadowolony to nie spodziewaj się pozytywnego komentarza.
Cały system komentarzy, przez niechęć do wystawiania obiektywnych opinii jest przez to zakłamany i sielankowo piękny. Nie o to chodzi. Qbs, nie bądź mientki :D |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-07-23, 08:13
|
|
|
| pozamiatane z mojej strony :-] |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-07-23, 09:07
|
|
|
Ja jestem slowny i stosowny komentarz wystawie w niedziele tak jak mu napisalem w mailu. Ma czas na refleksje do konca tygodnia (mam jeszcze odrobine wiary w resocjalizacje ludzi ).
Widze, ze nie tylko Ty magik juz wyaziles swoje zdanie, bo pod Twoim negatywem jest juz nastepny :D gosc bedzie mial kolejne konto zablokowane. i dobrze |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2009-07-24, 11:28
|
|
|
| QBS odezwij sie do mnie na priv!! ja mam bardzo dobry kontakt z EMITU i pogadam z nim... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-07-24, 11:46
|
|
|
| ale mnie nie zalezy zeby zrobic wszystko co by tylko odzyskac pieniadze bo narazie nic nie stracilem poza cierpliwoscia, a dla 15 zl nie bede az tyle zachodu robil. gosc zna zasady allegro i powinien sie do nich stosowac. Jak nie chce kupic to niech po prostu nie licytuje, mozesz mu to przekazac. a reki na zlocie juz mu nie podam. |
|
|
|
 |
|
|