Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuję blacharza - Poznań
Autor Wiadomość
lewarek
Gość
Wysłany: 2009-07-06, 20:20   

Szukam kogoś w Poznaniu lub okolicach, kto mógłby mi pomóc doprowadzić mojego trabika do porządnego stanu :)

Wszędzie, gdzie szukam, spotykam się z informacją, ze blacharz się nie podejmie, bo on to tak naprawdę spawać już nie umie, jedynie migomatem może machnąć. Szukałem też w internecie, ale są tam jedynie informacje, gdzie NIE należy korzystać z usług blacharza. Stwierdziłem więc, że najlepiej by było znaleźć jakiegoś pasjonata :)

podwozie jest nieźle zakonserwowane poza niektórymi elementami, ale progi i spody drzwi to ma tak przerdzewiałe, że boli, jak się na nie patrzy :(

jeżeli ktoś mógłby pomóc informacją albo byłby zainteresowany pomocą, to mail lewar_miszcz@wp.pl, albo gg (6436741), albo tel: 694964142

lewarek
Gość
Wysłany: 2009-07-06, 20:22   

albo napisać tutaj :)

Alan
Gość
Wysłany: 2009-07-07, 10:55   

Kiedyś na ul.Czarna Rola był facet, który robił mi (i nie tylko) blacharkę Traba. Robił naprawdę dobrze i solidnie - i co najwazniejsze - niedrogo. Teraz już tam nie ma warsztatu, ponoc przeniósł się gdzieś do Naramowic, ale adresu i telefonu nie znam. Dokładnie to warsztat był tutaj --> "http://mapa.szukacz.pl/?...punkt">WARSZTAT

Popytaj w tamtym miejscy to może ktoś będzie wiedział gdzie się dokłądnie przenieśli.

Alan
Gość
Wysłany: 2009-07-07, 10:57   

WARSZTAT - poprawiony link.

misza
Gość
Wysłany: 2009-07-08, 21:53   

Migomatem tez mozna. Wyjedz za poznań, poszukaj na uboczu kolesia który ma powyżej 40 lat. Robił to napewno i niczego nie zapomniał. Ja za swojego dałem 800pln. Materiał był mój
Misza

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi