|
trabik na złom |
| Autor |
Wiadomość |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 11:10
|
|
|
zna ktoś może toauto?
Laweta na zdjęciu opisana KASACJA POJAZDÓW mazowiecka stacja demontażu nr. 8. Zdjęcie zrobiłem w Piastowie, laweta jechała z Ożarowa. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 12:08
|
|
|
| ten trabant stał kiedyś na rondzie Waszyngtona jak się nie mylę. Reklamował wypożyczalnię przyczep "Bogucki" |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 12:16
|
|
|
| jeśli pojechał tam gdzie myślę to nie będzie tanio z częściami |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 14:23
|
|
|
| Nie miałm jak spytać ale w tamtej okolicy jest auto złom, przy jerozolimskich w okolicach tesco. Granatowy trabant robi tam za reklamę. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 14:29
|
|
|
| no właśnie, obawiam się że tam... |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 15:16
|
|
|
| Robiłem kiedyś tam zakupy, przy okazji podpytałem o kierunkowskazy z ich reklamy:P Ale nie chcieli się zgodzić na podmiankę. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 15:46
|
|
|
niejeden próbował |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 16:22
|
|
|
| Jeszcze do tego alu klamki, zderzaki, dekle na kołach...łza się w oku kręci na widok traba, który skończył jak Azja Tuhaj-bej. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 18:26
|
|
|
| ee tam to pażdzierz jakich mało |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-06-29, 22:15
|
|
|
Nie mówię, że to rewelacja. Bo to jest wydmuszka. Ja tylko do ozdóbek wzdycham. Jakiś czas temu u mnie na wsi został otwarty szrot. Istniał może kilka miesięcy. Był tam trabant z lat 80 w fajnym stanie ale "on taki wyjeżdżany będzie, reklama, nie?" Tą odpowiedz pamiętam jakby to było dziś. Szrot padł równie szybko jak się pojawił. Pytałem o trabanta - Poszedł na żyletki. Powiedziałem tylko, że gdyby sprzedano mi te części, o które pytałem, to zarobili by więcej niż na oddaniu na żyletki.
Już wspomniałeś, że może być ciężko z cenami. To chyba domena znacznej części złomowisk. Mnie coś jeszcze trafia jak spotykam się z betonem intelektualnym u ludzi odpowiedzialnych za złomowiska. A już bardzo miło się robi jak wysokie ceny z betonem spotkają się w jednym miejscu. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-07-02, 17:05
|
|
|
widziałem tego trabanta. Rzeczywiście trafił na jerozolimskie. Okazało się że to trabant Kołodzieja. Bywał na forum czasami. Z reszta nie raz mu to auto naprawiałem Z tego co pamiętam tranbant ma nowy magiel. W bagaźniku leżą nowe półosie st typu i nowa tylna lampa. Zostały... |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-07-02, 18:37
|
|
|
| Ciekawość dyktuje mi pytanie, ile zaśpiewali? |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-07-03, 08:08
|
|
|
| a nie pytałem w ogóle, |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-07-03, 10:07
|
|
|
| tak niestety jest żę oddać nie chcą, najbardziej mnie denerwuje jak jacyś dziadkowie mają i nie oddadzą a potem na złom. mój uniknął takiego losu a rarytas jakich mało... aby zawsze nam się udawało |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-07-03, 10:30
|
|
|
| Ty to w ogóle należysz do grona szczęściarzy. Jak ja brałem swoją 601 to o trabantach nie wiedziałem nic, a po latach posiadania, wiem że udało mi się fartem uniknąć wielu problemów. |
|
|
|
 |
|
|