|
widziany trabant na służewiu w Warszawie - Czyj |
| Autor |
Wiadomość |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2009-03-26, 19:49
|
|
|
| moze jezdził gosc tarpanem na zloty i naklejki se w domu naklejał |
|
|
|
 |
Dany
Gość
|
Wysłany: 2009-03-27, 00:28
|
|
|
| Rok temu tego Trabanta widziałem w warsztacie na Konstruktorskiej, stał z tyłu zaniedbany. Wtedy myślałem, że służy za magazyn części, ale widać że ma (miał?) właściciela. Być może będę w najbliższym czasie na Konstruktorskiej to zapytam Panów czy znają właściciela. |
|
|
|
 |
601Topik
Gość
|
Wysłany: 2009-03-29, 00:11
|
|
|
rozwieję wszelkie wątpliwosci......
do 2002 był mój.........
Potem poszedl do Wawra i słuch o nim zaginął, z raz Prezes wspomiał że go na Wale Miedzeszyńskim widział.......
To co zobaczyłem tydzień temu , szkoda gadać......
Bochen sam jezdziłes Tarpanem i to na pace bo ci wytrzęsło resztki mięcha zwane potocznie mózgiem
Stara wiara wie kogo to samochód , poprzeglądajcie zdjęcia ze zlotów to będziecie wiedzieć
pzdr zainteresowanych |
|
|
|
 |
601Topik
Gość
|
Wysłany: 2009-03-29, 00:15
|
|
|
W łodzi spytajcie Wnuka albo Xiędza, w Wawie Arka CB lub Prezesa jak to auto wyglądało, gość sprofanował tylko go i tyle, nie sprawdziło sie : oddam w dobre ręce,
Nic tylko sklepac komuś michę........ |
|
|
|
 |
Gregory Peck
Gość
|
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-03-30, 16:07
|
|
|
| Jeśli stał na konstruktorskiej to zapewne właściciel nie ma pojęcia jak go naprawiać. Chyba jeszcze stoi koło mnie. Jak go porzucił to kicha. Chyba wrzucę mu kartkę z telefonem. Jakby co pomogę go uratować |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-04-01, 07:34
|
|
|
| A propos trab dalej stoi. Ktoś się ulitował i przyłożył duro na silnik |
|
|
|
 |
Narwaniec
Gość
|
Wysłany: 2009-04-01, 21:21
|
|
|
no widzisz topik co sie dziej z tymi młodymi.nie ma to jak u prezesa pogaworzyc.
przepraszam za pajęczyne ale jakoś się chyba do oldtimerów upodabniam :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-04-02, 07:33
|
|
|
| narwany ty żyjesz ? :) |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2009-04-02, 10:29
|
|
|
ja pierdykam...Chłopy a może z rodzinami choc raz na zlot przyjedziecie??
mam na mysli:
TOPIK
NARWANIEC
MARKOV
MAKSIMUS
kolejnosc bez znaczenia...
mysle ze nawet rodziny bedą zadowolone...btw jest kryzys i w 2009 nie pijemy na zlotach ;D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-04-02, 15:07
|
|
|
| jak nie pijemy, wlasnie, ze pijemy tylko wodke, bo na piwo szkoda kasy, za dlugo tra wprowadzanie sie nim w stan upojenia :) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2009-04-02, 16:37
|
|
|
| sam se nie pij;) |
|
|
|
 |
Narwaniec
Gość
|
Wysłany: 2009-04-02, 20:59
|
|
|
a wiesz wnuqu ze to mógłby byc nienajgorszy pomysł.może jakoś tak gremialnie się zbierzemy i sptkamy się latem z latoroślami.damy jakiegos jednego trabanta na pożarcie dzieciakom.ja generalnie jestem za w jakis piękny weekend letni , kiedy to słoneczko delikatnie bedzie zminiało nasz kolorek skóry.
myle że i troche innych sie znajdzie ludzi-z warszawy również(pozdro dla Q i CL :) ) |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2009-04-02, 23:29
|
|
|
| proponuje więcbork okolica ładna znajdzie sie cos dla każdego i słoneczko i cień i plaża i ładny weekend |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-05-19, 09:13
|
|
|
| niebieski trabant Topika zniknął ze dwa tygodnie temu. Był tak zmasakrowany przez wandali że raczej pojechał na parking policyjny. Odstoi swoje i pójdzie na żyletki. szkoda |
|
|
|
 |
|
|