Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
widziany trabant na służewiu w Warszawie - Czyj
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2009-03-21, 14:56   

Wczoraj w okolicy doliny służewieckiej widziałem trabanta niebieski metalik ze zderzakami od zastawy. Chyba brakowało mu połowy duro na masce. Coś ktoś wie czyj to ?. Może trzeba pomóc . Na pierwszy rzut oka 601 ale może to tylko wygląd. Nie miałem czasu się przyjrzeć. Blach też nie odczytałem

misza
Gość
Wysłany: 2009-03-23, 21:35   

Blachy WT -białołeka
No niechże sie znajdzie ten właściciel bo niewiele z tego traba zostanie.
/oklejony CT/

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-24, 08:38   

wczoraj tam podjechałem. Chyba silnik zatarty i urwana maska. Kolor subaru Czyli niebieski metalik, zderzaki od zastawy z kłami, stara deska z masą liczników i wskaźników. Trabi zlotowy ma sporo naklejek. dużo jeżdził. Mocno zmęczony. Było za ciemno niestety na zdjęcia

Mici125
Gość
Wysłany: 2009-03-24, 17:58   

Białołęka to WA, WT to raczej Wawer, czyli moja okolica. Niestety żadnego takiego nie kojarzę... Może ktoś wrzuciłby jakieś fotki?

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-24, 18:12   

coś pstryknę może jutro

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 12:06   

są fotki. Niestety śniegu na chwilę obecną dużo. Hula kula zgaduj w czyich rękach hulał :-)
zdjęcie 1
zdjęcie 2

MARIAN B.
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 12:40   

Całkiem fajne autko. Szkoda tylko, że tak sobie stoi.Jacys idioci albo go spala albo rozkradną. Może facetowi coś się stało, leży gdzieś w szpitalu i nawet nie wie, że jego samochodzik tak marnieje. Może ktoś z klubowiczów zapytałby policję o to autko. Może wartoby je ściągnąc gdzieś do jakiejś szopy i zabezpieczyc , a właściciel poźniej się odwdzięczy.
No chyba,że po poru dniach sę znajdzi i oskarży tego kogoś o to, że mu zdewastował i rozkradł auto. Dziś tak trudno coś zrobić i przewsidzieć tego konsekwencje.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 12:58   

a zastanawiałeś się kiedyś nad tym co ty pierdolisz ??

MARIAN B.
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 13:28   

No chyba w przeciwieństwie do ciebie, zawsze się zastanawian nad tym co mówię i piszę.A ty chyba zbyt krótko żyjesz na tym świecie i zbyt mało jescze widziałeś. A ja właśnie już zetknąłęm się z nie zabezpieczonym motocyklem kierowcy, którego odwieziono do szpitala. I słyszałem już też o kliencie, któemu się pomogło a on zamiast się odwdzięczyć oskarżył ludzi o rozkradzenie samochodu.Dlatego o tym pisałem. I co Ty na to ?

Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 13:47   

łotewer...

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 14:20   

Chyba potrzebny jest kącik do dygresji. Marian masz widoczne nr na aucie. Możesz już zacząć szukać. Tylko pamiętaj nie musisz nam o tym opowiadać. Powtarzam pytanie kto zna o auto ? Było na święcie kwiatów na trampkowisku i paru innych zlotach. Naklejki sprzed paru lat

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 19:01   

to jeszcze jakies sprzed 2004 roku jest bo np. ni chu chu nie znam ja

Mici125
Gość
Wysłany: 2009-03-25, 20:00   

Niby z Wawra, ale pierwszy raz na oczy widzę...

magik
Gość
Wysłany: 2009-03-26, 08:03   

no raczej sprzed 2004 bo i ja nie kojarzę

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-03-26, 19:48   

trabant widmo ;d

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi