Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ekipy "czerwonorekich" PART TWO
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-21, 19:13   

To sa jaja z Heyah!

nagranie z poczty glosowej:
- "kiedy przyjedzie pan po naglosnienie?"
odpowiedzialem ze ja juz nie mam jezdzic, ze to do kolegow nalezy...
... wieczorem telefon ze szukaja Trabantow do jezdzenia przez 3 dni po 8h w Krakowie
- moja odpowiedz - przeciez nie mam lap, kazaliscie je zdejmowac, dziekuje!

Robek
Gość
Wysłany: 2004-04-21, 20:12   

To jest wlasnie przyklad jak sie robi biznes w polsce - po prostu trzeba wyr..chac mniejszego i slabszego!
Na przyszlosc bierzcie zaliczki albo depozyty z gory!!!

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-04-21, 20:17   

a pani M.M. nie odbiera juz chyba telefonów :D

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-04-21, 20:28   

zaliczki? che che... powiedz to jakiemus klientowi :D

moim skromnym zdaniem niezmiennym od zawsze w tej materii kasa bedzie tylko pytanie jaki bedzie obsuw...
a ze traktuja i nas i wszystkich innych tak jak widac to juz insza inszośc... :(

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 07:16   

Marek Tarnowski
Dyrektor Finansowy

Marek Tarnowski od 2000 roku pełni funkcję Dyrektora Finansowego Polymus. Ukończył Szkołę Główną Handlową w Warszawie. Zanim trafił do agencji Polymus, pracował między innymi w PKO / Handlowy PTE jako ekspert ds. finansowych oraz w Banku Handowym jako specjalista ds. księgowych.

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 07:22   

STRATEGIA FIRMY

Szeroki wachlarz narzędzi komunikacyjnych, umiejętność korzystania z badań rynkowych, dostęp do wielu źródeł informacji, znajomość strategii budowania marki i utrzymania Klientów - to tylko kilka z argumentów, które upoważniły nas do sformułowania naszego motto:

"Precyzyjnie zintegrowana komunikacja ma sens"

Nasze logo zbudowane na znaku nieskończoności, która zamyka się w ściśle określonym punkcie jest żywą wizualizacją tej idei. Czerpiemy z bezmiaru możliwości, w oparciu o nasz talent i wiedzę porządkujemy przestrzeń i precyzyjnie wybieramy rozwiązania: konkretne i optymalne.

Agencja reklamowa Polymus: Wiedza, Narzędzia, Klient.

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 09:46   

Nasze logo zbudowane na znaku nieskończoności - tu jeszcze brakuje mi zdania - "nasi podwykonawcy tyle czekają na pieniądze" ;-) ))

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 10:08   

MIASTO DATA
IMIĘ I NAZWISKO
ADRES

Polymus Sp. z o.o.
Rosoła 10
02-797 Warszawa

WEZWANIE DO ZAPŁATY

Dążąc do polubownego rozstrzygnięcia sporu (§11 Umowy), wzywam Polymus Sp. z o.o. do zapłaty XXXXXXX złotych tytułem wynagrodzenia z Umowy zawartej DATA r. w Łodzi, zgodnie z wystawionym w dniu DATA. potwierdzeniem wykonania pracy.

Należność należy uregulować w nieprzekraczalnym terminie do 30.04.2004 r.

W przeciwnym razie sprawa skierowana zostanie na drogę postępowania sądowego bez ponownego wezwania do zapłaty.
Nr rachunku bankowego na który należy dokonywać wpłat:

NR I NAZWA RACHUNKU

Telefon kontaktowy: WPISAĆ

Podpis

Takie cosproszę sobie wydrukowac i wysłać do POL OLEWUSA niestety jest to końieczne abysmy mogli dalej prowadzic sprawe na drodze sadowej....
Ciekawostka: Firna zajmująca sie windykacją w ktorej moj brat jest prawnikiem odbierała juz pieniadze od polymusa i to z pozytywnym skutkiem....

po otrzymaniu pieniedzy wystawiamy noty odsetkowe KONIECZNIE!!!!!
najlepiej zeby opiewały na jakies niewielkie kwoty...
i zeby nie zapłacili ....
wtedy skierujemy sprawe do sadu czego nikt sie nie bedzie spodziewał bo kto sie procesuje o 2 złote?
w sadzie wygrywamy a polymus płaci koszty zastepstwa procesowego i koszty egzekucyjne w sumie około 400 PLN od noty odsetkowej....
\
do wystapienia przed sadem proponuje ustanowic wspolnego pełnomocnika.. najlepiej wspomnianego mojego brata, ktory z polymusem juz wygrywał .....

CO WY NA TO?

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 10:15   

niestety nie wszyscy mieli mozliwosc wypelnienia drukow umowy do wyplaty zaraz po jezdzeniu...

oczywiscie jako date wystwienia rachunku wpisalismy 22 marca, dzien zakonczenia naszej pracy, ale...

Poczekajmy jeszcze te pare dni - moze po weekendzie obudza sie - ja nas pytanie kiedy beda wyplaty otrzymalem odpowiedz, ze w przyszlym tygodniu...

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 10:32   

wlasnie do mnie zadzwonila (oni do mnie, nie ja do nich) M.M. by zweryfikowac nr konta (niby brakowalo 2 pierwszych cyfr - ale je podaje od zawsze no i jakos zaliczke przelali) - podalem i przy okazji zapytalem, czy dzwoni z dobra wiadomoscia, ze kasa wychodzi.... na co powiedziala, ze tak.... pozyjemy, zobaczymy

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 10:57   

Maciej Marcinkowski
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ŁÓDŹ

W związku z tym iż Polymus sp. z o. o. nie wywiązał się z zadeklarowanego terminu wypłaty wynagrodzenia z tytułu wykonanej pracy oświadczam co następuje:

Nie usuwam brandingu „HEYAH” z mojego samochodu marki Trabant.
Publicznie oświadczam, że pracując przy promocji „HEYAH” zostałem oszukany przez nieuczciwego zleceniodawcę.

Informacja powyższa zostanie przekazana
22 kwietnia 2004 o godzinie 14:00 do wiadomości:

-Polska Telefonia Cyfrowa
-Centertel
-Polkomtel
-Rzeczpospolita
-Gazeta Wyborcza
-SUPEREXPRES
-RMF FM
-Radio Zet

fax tej traści wysłałem własnie do polymusa.... od razu zadzwonił telefon, że pieniadze sa juz przelane....
może też cos takiego poslecie?

...:HeniuPortier:...
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 11:17   

OOooooooooo........
Piekne!!!!!!!
Tez mam fax w domku......lece juz to im przeslac ;-)
Gratuluje!!!!!

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 11:21   

tak tak Panowie z grubej rurki ich.....
a nie zapominajcie o podpisie i podaniu kontaktu do siebie....

W kupie siła... tak ich tylko możemy załatwic.. o czym ja mówie?
to onie nasz chcieli wy#%@$ć bez wazelinki...
nie dajmy sie.......wysylajcie faksik jak ktoś ma a jak ne to mejle przynajmniej....

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 11:23   

FAX do OLEWUSA:
22 648 40 73

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 20:54   

hmm czyżby magiczna siła mediów miała odnieść skutek?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi