|
Kolor |
| Autor |
Wiadomość |
SM
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 20:47
|
|
|
| Koledzy chcę pomalowac mojego trampka na 2 kolory.Pomóżcie mi dobrać jakieś fajne kolorki.Fajnie by było jak by miał ktoś zdjęcie jakis fajnych trabików w fajnym kolorze. |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 21:23
|
|
|
| rdzawy i oryginalny [; |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 21:25
|
|
|
| nikt nam nie powie że białe jest białe a czarne jest czarne |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 21:42
|
|
|
| A może patriotycznie- biały i czerwony?! :) Tylko kolejności kolorów nie pomyl! :D |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 22:14
|
|
|
Eagle nie dość, że kolejności to jeszcze orientacji względem gruntu pion/poziom :D
Kolor to rzecz gustu, a o tych się nie dyskutuje, podobno. Może być ponadczasowe zestawienie czerń z kremowym, beżowym lub ecru (bo tak się chyba to pisze:P)
Najlepiej przeszperaj zdjęcia ze zlotów tuningowych aut wszelakich, tam najszybciej znajdziesz różnorakie wariacje kolorystyczne. Takie które powalają na kolana i takie od których opadają ręce:P
A brzoskwinia i winogrono to owoce! |
|
|
|
 |
SM
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 22:20
|
|
|
| Dzięki |
|
|
|
 |
strzałka007
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 22:35
|
|
|
| Mi sie podoba te ecri na gorze a metaliczne bordo na dol lub niebieski metalik.. widzialem kilka takich aut i naprawde fajny efekt to daje, no ale to juz sprawa gustu, no i juz kilka takich jezdzi.. ale jakby niepatrzec to wszystkie kolory sie powatarzaja... mozesz kombinowac nad ciekawymi odcieniami, no i to zalezy jak chcesz te dwa kolory? maska ,dach,tylna klapa? zwykła prosta przejcowka czy moze cos fikusnego;)heh a tak serio to juz powinien byc tylko Twoj wybór, auto ma byc takie jak ty chcesz miec a nie inni. Pozdro powodzenia zycze! |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-05-24, 23:02
|
|
|
| kremowy macik :] |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2009-05-25, 08:22
|
|
|
| Szczerze? Kolor to sprawa drugorzędna - pierwszorzędna to jakość bazy, lakieru bezbarwnego oraz fachowca, który to będzie kładł. Nawet najpiękniejsze zestawienie kolorów będzie nic nie warte jak lakiernictwo będzie na poziomie wałka w zakurzonej piwnicy. To jakby włożyć najpiękniejszą wizytową koszulę na świecie, ale jej nie wyprasować. Efekt raczej żenujący... |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2009-05-25, 12:51
|
|
|
Jak klasyka - czekoladowy braz i kremik. Jak tuningowo - pomarancz z Focusa ST i czarna satyna. Przykladow mozna mnozyc |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-05-25, 14:04
|
|
|
Wiem że chcesz mieć fajne auto. Ale kolor oryginalny byłby lepszy. Oryginały będą kiedyś w cenie. No chyba że auto ma u Ciebie dożywocie. Ale człowiek dorasta życie się zmienia. I czasami trzeba po prostu sprzedac auto. A w tym wypadku lepiej mieć auto bez przeróbek bo każdy takiego szuka. Przemyśl |
|
|
|
 |
|
|