Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Wandalizm:(
Autor Wiadomość
Kędzior
Gość
Wysłany: 2009-02-01, 22:05   

znaczy się będę miał jak trabedes zabierze wreszcie trabanta którego mu sprzedałem :)

kasq5510
Gość
Wysłany: 2009-02-02, 19:28   

zniszcz swoje auto zanim ktos obcy to zrobi, przynajmniej nie bedziesz siedzial w niepewnosci kiedy to nastapi. tak jak mówisz, kumpeli powybijali lusterka bo trabik stoi za blisko pubu...

donkey
Gość
Wysłany: 2009-02-05, 11:02   

Ostatniej nocy jakiś @!#$ upieprzył mi tablicę z przodu. Jakimi śrubami je przytwierdzić żeby były rano tam gdzie zostawiłem wieczorem?
Dodam, że zderzak mam plastikowy, więc spawanie odpada :( ...przynajmniej z przodu

Czarny,M
Gość
Wysłany: 2009-02-05, 15:16   

przynituj w każdym rogu jednym dobrym nitem z podkładka i na środku:D nawet nie da rady jej odgiąć

Ptak
Gość
Wysłany: 2009-02-05, 22:22   

przetwornicę pod akumulator i podpiąć pod tablicę 220V, skoro zderzak plastikowy to tylko tablica bedzie pod napięciem:)

pinokio999
Gość
Wysłany: 2009-02-07, 11:34   

gorzej jak deszcz napada xD Samochodu nie dotchniesz. Przydał by się jeszcze włącznik na pilota xD

donkey
Gość
Wysłany: 2009-02-07, 18:47   

Akum to można by podpiąć pod felgi coby zasr@!#$ pieseczki i ich zasr@!#$ właścicieli nauczyć respektu - raz na moich oczach stara @!#$ podlewała kundlem moje auto...

...próbował już ktoś?

pinokio999
Gość
Wysłany: 2009-02-08, 10:13   

W jakimś programie na discovery science był przerabiany samochodzik by obronić się przed mandatami. Zamontowano czujniki, ochraniacze na koła wysuwana gdy ktoś próbuje założyć blokadę, wypuszczany odór ryb, automatyczne włączanie wycieraczek itd. Początkowo też był miotacz płomieni, ale jak przetestowali na manekinie, to uległ on zwęgleniu xD
Może takie coś zrobić w trabancie?? Na pilota, przez balkon wyglądać, i w odpowiedniej chwili puścić płomienia xD

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-02-08, 11:36   

bedziesz wygladal przez balkon 24h w ciagu doby? zazwyczaj akty wandalizmu trwaja krotko i w porze poznonocnej.

Hajs
Gość
Wysłany: 2009-02-08, 12:42   

Jeśli ktoś chciałby sie w to pobawić, i chciał zabezpieczyć Traba przed typami spod ciemnej gwiazdy, można zrobic mały monitoring, kamerke zewnetrzna biało-czarna z podczerwienia można nabyć już za 250 zł, podłączasz to do jakiegoś starego kompa, który rejestrując cały czas obraz z kamery wywołuje alarm, gdy obraz na kamerze bedzie sie róznił od zapisanego wzoru.
100% skuteczności gy tylko ktoś lub coś zbliży sie do Traba.

Eagle
Gość
Wysłany: 2009-02-08, 13:01   

Jak sąsiad wsiadający do auta obok albo kot zbliży się do traba to alarm też się włączy :D

Arek Mikuła (Miki)
Gość
Wysłany: 2009-03-08, 19:25   

To mnie przeraziło.Przypomniał mi się sen z przed pół roku.Obudziłem się zlany potem, a pikawa myślałem, że mi wyskoczy z klaty.W moim śnie było podobnie, dwóch mnie trzymało a reszta bandy pozbawiło mojego kartona wszystkiego i została sama karoca na kołach.A co wy otym myslicie filmiku. http://www.youtube.com/watch?v=AtgFXF-dDjQ&NR=1

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-03-09, 00:00   

banda kretynow i tyle

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-03-09, 11:18   

smutne...

ale najlepszy z tego typu filmikow
http://www.youtube.com/watch?v=fbNscsYcFaM

J.J.
Gość
Wysłany: 2009-08-09, 21:18   

może odbiegnę ciut od tematu.

Znajomemu rozpier... wszystkie auta w warsztacie trzeba pomóc w najgorszej sprawie.

Toyota - Szyby. Wszystkie do modelu Corolla KE25!

Popytajcie wśród znajomych bo ciężko akurat o ten model :(

pisać do mnie, dam namiar bezpośredni.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi