|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
dziewczyna, która ma dwusuwa... |
| Autor |
Wiadomość |
Ruda
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 10:10
|
|
|
witam serdecznie :))) od dwoch miesiecy jestem posiadaczką pięknego Trabiego 601 s :D to było moje marzenie, które spelnilam i teraz mam za swoje :P autko kocham, ale to co ono wyprawia to naprawde szkola zycia...uwazam, ze posypac musi sie na poczatek wszystko, by potem moja Mandaryna okazala się furaczem jak marzenie :)
milosc do Trabich zaczela sie dawno temu, kulminacja nastapiła, kiedy pojechałam z przyjaciolmi nad morze, trzy Trabiki sunące zgodnie trasą to było coś :D potem dostalam wyroznienie w kokursie na reportaz Uniwerku Śląskiego, który zrobilam o Trabich i teraz sama jestem wlascicielką takiego cuda:))
kocham spojrzenia ludzi, kiedy zasuwam dwusuwem :D ale bedzie mi milo jak mnie ktos pocieszy, ze wytrzymam kolejne awarie :))) |
|
|
|
 |
marmoore
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 12:52
|
|
|
Wytrzymasz, czlowiek nie sznurek.
Ja tez jakos znosze. Niedlugo wszystko wyienie i zacvzne od nowa |
|
|
|
 |
marmoore
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 12:52
|
|
|
Wytrzymasz, czlowiek nie sznurek.
Ja tez jakos znosze. Niedlugo wszystko wymienie i zacvzne od nowa |
|
|
|
 |
Ruda
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 15:54
|
|
|
| hmm.... ostatnio spaliło mi się około 30 cm instalacji elektrycznej w okolicy rozrusznika, zostało to zaizolowane, oczywiście będzie trzeba kiedyś zlutować albo w ogóle wymienić przewody, ale mam pytanie...kiedy przekręcam kluczyk w stacyjce, by odpalić furę to kontrolka gaśnie, zamiast się palić, a kiedy wyłączam to się świeci, na odwrót !! musze odłączyć akumulator zaraz po wyjściu z auta !! CO TO, Z CZYM TO SIĘ I CO TRZEBA ZROBIĆ ?? słyszałam, że alternator, dobra, ale co dalej? i CZYM TO GROZI ? biedna Ruda czeka na waszą wiedzę !! |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 18:12
|
|
|
| Witam Rudą!Gdzie mieszkasz bo jak coś to Kujawy pomogą w częściach zamiennych.Mam tez dwusówa i wiem co to znaczy:)Ale właśnie za to go KOCHAM:że jest głośny,że coś tam się zepsuje,że miksolem wszędzie pachnie itd.PozDDRawiam-Bartez601 |
|
|
|
 |
Joonior
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 19:38
|
|
|
| to zależy gdzie mieszkasz..w Wawie zawsze służymy pomocą jak nie ja to odezwij sie do Zbyszka 601,on ci pomoże... |
|
|
|
 |
krawiol
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 21:01
|
|
|
a ja obstawiam ze dziewczyna jest z knurowa.
zgadlem!!??
;) |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 22:16
|
|
|
uwazam, ze posypac musi sie na poczatek wszystko
nie prawda - nie wiem czemu macie takie podejście ale ja jakoś tych problemów nie mam. A brzmi to trochę glupio jak się czyta - fajny jest Trabik ale szkoda, że się psuje co chwila. I jak ktoś obcy to czyta to se myśli "ale graty, kupuje kaszlaka"
:(
alem siem rozpisal :)
DDR!! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2004-09-07, 22:42
|
|
|
Masz racje, mnie sie tez dusowek nie psuje, jezdzi jak mazenie i nie zamierzam sie zamartwiac, jak cos sie rypnie to trudno, naprawi sie, ale jakos tych awarii ani widu ani slychu. Z tym poczatkiem to jest tak ze kazdy trab jest specyficzny i trzeba go poznac, ale zeby od razu zakladac ze padnie wszystko to bez sensu. Trzeba kochac i sluchac Go, to problemow nie bedzie.
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Ruda
Gość
|
Wysłany: 2004-09-08, 09:00
|
|
|
poważnie, kocham, ale marzenie marzeniem, a ja jestem dziewczyną, która ostatnio grzebała pod maską z książką o naprawach Trabiego w ręku :)))wspieraja mnie koledzy trabanciarze, ale zbyt często jestem od nich uzależniona, staram się jak mogę pomóc sobie sama :D filozofia życia z Trabim jest niesmowita, chyba Wam podeślę reportaż, który napiałam :D kocham je za ryndyndynryndyndyn :D za to jak wszyscy patrzą, kiedy tankuję, za to, że ma duszę, że jest Trabim 601 s :))) zrobię dla niej wszystko, narzekam, ale każda awaria wzmaga moja miłość, bo to miłość pełna namiętności :))) tylko nie lubię jak stoi, a ja nie wiem co jest grane:(((
dzięki za oferty pomocy :*:*:* |
|
|
|
 |
krawiol
Gość
|
Wysłany: 2004-09-08, 09:51
|
|
|
ja moge pomoc choc niejestem zadnym autorytetem to tyle ile bede mogl to pomoge a i odleglosc miedzy naszymi miastami nie jest jakas straszliwa (zabrze), wiec polecam sie
P.S. ja poprosze ten reportaz (@ w sygnaturce) |
|
|
|
 |
Ruda
Gość
|
Wysłany: 2004-09-08, 10:28
|
|
|
| bardzo bardzo dziękuję :))) zaraz wyslę maila z reportażem i dogadamy się jakoś w sprawie zajrzenia mi do autka :))) |
|
|
|
 |
kebi
Gość
|
Wysłany: 2004-09-08, 12:51
|
|
|
| A moze by tak ten reportaz na stronie klubowej umieścić. Pewnie nie tylko ja chętnie go przeczytam ? |
|
|
|
 |
Ruda
Gość
|
Wysłany: 2004-09-08, 13:38
|
|
|
| pomysł świetny :))) jeśli chcecie będzie mi bardzo miło :))) i bohaterom reportazu również :)) jak się do tego zabrać? :D:D:D na forum zapodać czy jakoś inaczej? |
|
|
|
 |
kebi
Gość
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|