Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SZUKAM MECHANIKA - DOBRZE PŁACĘ
Autor Wiadomość
RAV
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 15:40   

Ciekawe o jakiej słowności piszesz...

grzybcio
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 17:34   

Krótko i bez rozpisywania panowie!!! ZBuK potrzebuje mechanika i widać ma na tyle sporo kasy żeby dobrze płacił, jak wszyscy wiemy Józek jest w Małopolsce najlepszy i dlatego może sobie windować ceny bo jemu nie zależy na tym czy mu dasz hamulce do roboty czy nie bo ma roboty od ch.ja. Tak więc donkey jeżeli nie masz nic innego do powiedzenia o innym mechaniku lub tez sam się nie oferujesz to sprawa zamknięta. I bez oczerniania niepotrzebnie dobrych ludzi!!

ZBuK- uderz do majstra on na pewno znajdzie czas na Twój silnik za rozsądną cene [:

RAV
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 18:06   

Grzybcio dokładnie :)

RAV
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 18:09   

A tak wogóle to pitolicie,że Józek jest drogi,ciekawe kto jest tak solidny i relatywnie tani,zapraszam do serwisów autoryzowanych gdzie roboczogodzina sięga 240 zł netto(renault)Tyle w tym temacie ;)

Społem
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 18:24   

I trzeba przyznac ze robi zajebiscie dokładnie a co do finasów to Józek na każda mała czynnosc ma cennik i w magicznym zeszycie bedzie wszystko wypisane co za ile jak i po co. A przy twoich problemach to jedynym słusznym rozwiązaniem jest własnie Józio

ZBuK
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 19:00   

W sumie może i macie racje. Zacznę polowanie na Józka :)
Ale za nim dojadę do niego to może być mały zonk. Co to może być.
Ruszam zweiem spod świateł. 1, sprzęgło i wrzucam 2. A ten wariat zamiast spaść z obrotów po wciśnięciu pedału sprzęgła nakręca się do 7tys :)
To samo jak wrzucam 2 na 3 i 3 na 4. Sprzęgło w podłogę, a auto zaczyna wyć niemiłosiernie. Co się kurde dzieje... Tracę cierpliwość. Jak rano wychodzę do roboty ciemno, wracam ciemno - nie ma jak pod maskę zajrzeć :(

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 20:22   

Spokojnie koledzy, takie dyskusje są spowodowane chyba tym, ze dawno nie bylo spotu! A najblizszy w 1 niedziele po Józefie ;)

ZBuKu, gdybys potrzebowal silnik na czas remontu to mozna przelozyc z mojego dwusuwa.

picia353
Gość
Wysłany: 2009-03-05, 21:07   

zbuk--- Lewe powietrze przez uszczelnienia na wale się dostaje do komory spalania, być moze ze trzeba ci bedzie nowy wał albo komorę korbową w zależności gdzie się on przesuwa :) trzeba rozebrać i zobaczyć :) zają bym ci się tym ale chwilowo nie mam garażu :/

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2009-03-14, 02:54   

ja tam się nie zgodze z tym, że Józek drogi ;)

Drogi czajniku, skoro napisałem to, co napisałem to najwyraźniej mam konkretne doświadczenia z kolegą Józkiem. Nie kwestionuję jego fachowości, co po najwyżej słowność, poza tym jest w porządku.

...a auto już od dawna sam sobie naprawiam.

pozDDRawiam

to po kiego grzyba się wypowiadasz?? Widziałeś innego zapaleńca od Trabantów który siedzi po nocach w warsztacie i śrubki poleruje zanim je do auta zakręci?? poza tym pokażcie mi drugiego co potrafi z 1.1 skrzynie wyjąć bez ruszania motoru ;)

MarkusM
Gość
Wysłany: 2009-03-15, 07:04   

Ja potrafie :-)

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2009-03-15, 11:18   

a myślałem, że tylko jeden jest taki magik ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi