Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabanty z allegro
Autor Wiadomość
grzybcio
Gość
Wysłany: 2008-09-10, 19:06   

pioneer taka prawda że jak byś go miał trochę bliżej to bym go wziął bo papiery mam a trampek był by mi bardzo przydatny i części też by mi bardzo pasowały no ale za daleko w sumie trampek 700 a przywóz do mnie jakieś 400 /:

kasq5510
Gość
Wysłany: 2008-12-29, 14:46   

apropo początku gadki bo dalej nie doczytałem;p ja mojego kupiłem przez ct i nie żałuję dałem za auto tyle ile jest warte a 2 miesiące później koleś mi za niego chciał dać 3 razy tyle;p
a co do pierwszego trampka to jest to niebieskie padło;p najpierw chciałem remontować potem sprzedać potem znowy remontować potem mało by się nie rozleciał i sprzedałem. straciłem trochę na nim ale przynajmniej pokochałem to auto. obecnego przyprowadziłem z łodzi i już nie oddam;p

kasq5510
Gość
Wysłany: 2009-01-28, 21:58   

widzę że moja wypowiedź jest jakaś ostatnia, o jakiś pierdołach gadałem

a co do Tych cen,irytuje to za mało.. szukam dla siebie 2-takta i jak widzę te ceny to nie dowierzam... w te auta po zakupie i tak sporo kasy trzeba będzie wsadzić (z resztą w nie zawsze będzie się wsadzać jak w skarbonkę ale to ina kwestia). Zdaję sobie sprawę że czasy gdy Niemcy nam zostawiali pod granicą trabanty minęły bez powrotne ale 2,5 tys za 601-kę w jako takim stanie to przegięcie...

kasq5510
Gość
Wysłany: 2009-01-28, 22:00   

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6945352
ale są i ciekawe oferty;p

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-01-29, 00:11   

Ja tam za swojego jednego cwaja dałem 300zł i praktycznie lakier tylko był do roboty, a za drugiego dałem koło 500zł i jest wszystko do roboty oprócz podłogi i mechaniki całej, także w sumie, jak ktoś szuka to coś się znajdzie tanio;p
i jak chcesz tanio to będzie zawsze coś do roboty. Najlepiej jednak po ludziach szukać;)

Kriss
Gość
Wysłany: 2009-01-30, 09:41   

Bo jak się chce kupić tanio to trzeba ruszyć dupe w plener albo kupić lokalną gazete. Na allegro i tym podobnych ogłaszają się przeważnie pośrednicy lub inni cwaniacy którzy chcą zrobić super interes życia.

kuba78
Gość
Wysłany: 2009-01-30, 16:35   

Nie mogę zgodzić się z opinią bo ja szukalem TRABA przez dwa miesiące, przejechalem ponad tysiąc kilsów, oglądałem kilka ekstra bryk za małą kase którymi bał bym się wrócić do domu. Wkońcu udało mi się kupić 601-ke w dobrym stanie ale za 1400pln-ów.

Bochen
Gość
Wysłany: 2009-01-31, 03:16   

za 1100 kupilem zajebistego zdrowego blacharsko i silnikowo. pierwsze ogloszenie jakim sie zainteresowalem na ALLEGRO. w ciemno do wawy po niego pojechalem

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi