|
Ogłoszenia - relacje |
| Autor |
Wiadomość |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 13:17
|
|
|
Chciałbym założyć taki temat gdzie można wyrazić sie na temat ogłoszeń, które są gdzieś w internecie czy prasie a my już tam byliśmy i wiemy coś na ten temat albo po prostu coś wiemy :)
Jak taki temat już był to sory :E proszę o sklejenie.
Ogłoszenie
Więc pojechałem tam :)
Facet sympatyczny, nie ściemnia o brakach itd...
Sumkę chce konkretną nawet nie wchodziłem dokładniej w temat bo mnie interesował bardziej trabant niż części.
Auto 1971, które stoi 4 lata.
Skrzynia od nowszego modelu, ale w zapasach też jest z tego rocznika :)
Auto nie ma nadproży, ale progi ma zdrowe.
Jaskółka tez w miarę oka.
Podłoga gdzieniegdzie wyspawana i wysmarowana minią bądź podkładem.
Dzwon od strony kierowcy był spawany.
Tapicerki z nowszego modelu.
Deska ze swojego rocznika jak i fotele ( od nowszego modelu są w zapasach ).
Alu pierdoły są.
Białe gumki są.
Duroplasty przykręcone na większa ilość śrubek.
Ogólnie auto do kapitalki.
Jeśli ktoś ma ochotę na takie coś polecam tego trabanta :) bo rocznik extra :)
DDR
proszę bardzo przyklejam
Admin Q |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2008-06-28, 11:39
|
|
|
Trabant
Byłem, widziałem.
Właściciel ceni go 500zł, dodaje drugiego (chyba coś koło 80-tego roku) w stanie zaawansowego rozkładu. Ogólnie handlarz autami
-progi, nadrpoża, jaskółka ok.
-w podłodze wielka dziura po lewej stronie
-lakier nieoryginalny i zniszczony
-hak
-stoi dwa lata, nieopłacony od roku
-po odpaleniu i zdjęciu nogi z gazu gaśnie. Przy włączonym ssaniu
-nie jeździłem nim i nie znam się na silnikach 2T, ale ten akustycznie był gorszy od tego co do tej pory słyszałem...
Ogólnie roboty jest i to sporo. Trochę żałuję że pojechałem... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-07-04, 11:24
|
|
|
trabant 65
jakiś czas temu to auto było na otomoto za jakieś chore pieniądze chyba 1000 albo 1300 niepamiętam.
Ogólnie auto nieopłacalne w naprawie. Stan wnętrza wskazuje na jakieś 250 tys conajmniej. Z lewych drzwi odpadł duroplast. Zdjęcie specjalnie zrobione od strony pasażera. Przegnite słupki pod dachem. Woda się leje. Można wnioskować że dostaje się też do progów i jaskółki. Tapicerki do wyrzucenia. Są stare kierunki. Kołpaki oryginalne i poniszczone. Są do nich poprzyczepiane aluminiowe eski z maski oczywiście dziury porobione w kołpakach. Nie pamiętam czy wszystkie 4. Ogólnie auto raczej na części. Właściciel nie sprzedaje detali osobno. Silnik chyba całkiem niezły. Nieodpalałem ale jedynie pokręciłem za wiatrak. Podobno odpala jak twierdził właściciel. (robił to na aku 12 v o zgrozo) Powiedział że jak go nie sprzeda za te pieniądze co chce to go potnie. uparty chłop. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-07-13, 19:46
|
|
|
| trabant spod warszawy Auto na chodzie. Z jednej strony próg dogięty z blachy jak do rynny i zamazany bitexem w celu ukrycia korozji. Zapewnie pełne niespodzianek. Nic więcej nie wiem auto widziałem z rok temu. Od tamtej pory raczej nie jeżdzi. Zderzaki i lamopy od polo jak widać. Ogólnie padaka do remontu |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-07-31, 17:09
|
|
|
Yo!
http://allegro.pl/item410...rmannstyle.html
Jak ktoś szuka nowego samochodu pod względem blacharskim....
POLECAM TEGO TRABIKA
Stał w garażu przez kilka miesięcy nie tknięty, ale blacharsko to auto jest mega. Kto śledził mój projekt Nelki i widział jak było spawane i mu sie podobało to powiem, że spawała to ta sama osoba :) Z tego co pamiętam auto było już praktycznie do lakierki. Co do wspomnianego germana w tytule to fakt :) komora w silniku wygładzona troszkę i bagażnik na gładko ( dziura na koło i wnęka na rejestrację ) ;p Miało być tam wstawiane 353 no, ale kupił sobie oryginalne 353 70 roku :)
Jak coś to walcie do mnie o więcej fotek jak nie będzie wam odpisywał. Auto stoi 4oom ode mnie :) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-09-01, 21:44
|
|
|
ogłoszenie
To samo auto o którym piszę wcześniej. raczej tylko na częśei. Drugi ma super silnik ale szrot. Ten ze zdjęć może i do uratowania.Obydwa roczniki to jakieś 86/87. Nic ciekawego w zasadzie. Ale dla chcącego nie problam |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-09-02, 07:39
|
|
|
| tylko że link nie działa |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
|
|
|
 |
emil9999
Gość
|
Wysłany: 2008-12-21, 23:13
|
|
|
witam jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumiałość
jeśli zrobię coś nie tak:)
do rzeczy:)
szukam trabanta 1.1 combi w dobrym stanie niestety jest ich bardzo mało nie zależy mi na stanie mechanicznym ponieważ mógłbym sobie wszystko naprawić sam chciałbym tylko żeby blacharsko był zadbany Moja prośba skierowana jest do osoby z poznania czy była by taka możliwość żeby ktoś podjechał oczywiście za jakąs symboliczna połóweczke zerknął na trabanta z ogłoszenia
http://allegro.pl/show_item.php?item=509088337
mam ponad 400 km do poznania i nie chciałbym jechać na darmo |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-12-22, 20:28
|
|
|
| no to jak szukasz zdrowej budy to sobie odpuść ten egzemplarz to raz a dwa polo i zdrowa buda...prawie nieosiągalne |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-12-22, 23:31
|
|
|
| jakbyś szukał sedana to można by pohandolować :) i blisko :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-12-23, 16:35
|
|
|
Kędzior!!!
NA GIEŁDĘ!!!!! |
|
|
|
 |
emil9999
Gość
|
Wysłany: 2008-12-24, 14:08
|
|
|
czyli jeśli tak cieżko znaleść trabanta ze zdrową blachą to chyba można się zastanowić nad tym trabem a poprawić to i owo najgorszy problem chyba tylko z jaskółką
dzięki za podpowiedz:) |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2009-01-19, 21:48
|
|
|
co jakiś czas na giełdzie pojawiają się ogłoszenia człowieka co sie zowie maciej suchy z oswiecimia.
rok temu miałem niestety okazje poznać tego pana. jesli ktos bedzie miał stycznosc podczas kupna/sprzedazy trabanta niech zachowa czujnosc.
czasami pan kupuje czasem sprzedaje - na gieldzie to juz chyba 4 trabant przez niego sprzedawany |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-02-26, 18:26
|
|
|
http://allegro.pl/item567347205_trabant_1_1_lpg.html
wie ktoś coś może o tym aucie ?
bądź o jakimś innym sedanie zagazowanym ?
stan co najmniej dobry :)
cena na pewno do dogadania :) |
|
|
|
 |
|
|