|
[pier... sk...] Bandycki wyczyn |
| Autor |
Wiadomość |
monia
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 11:08
|
|
|
ale już go niema bo widocznie wzięła się za niego superniania :) hehe
Neostradę mu odcieli :D |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 13:12
|
|
|
jestem jestem, z moją neostradą ;-P
napisałem jak zwykle to co myślę i koniec...
gdybym napisał -= ooo jaka szkoda, współczucie, bla bla bla to bym kłamał,. a tego nie mam w zwyczaju robić...
nic nikomu się nie stało, każdy ma prawo do swojego zdania i może je wyrażać publicznie. a że kędzior mi nie raz naubliżał na tym forum to poczułem nieodpartą chęć odgryzienia się mu i mam z tego dużą satysfakcję.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 13:21
|
|
|
... a na zloty nie jeżdżę bo nie mam trabanta, a jak bym przyjechał czymś innym (np. tym "pełnoletnim CRXem" choć on wcale nie jest jeszcze pełnoletni , to podejżewam że znalazło by się paru "przyjaciół" którzy zrobili by z nim to co z kedziora bolidem... |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 14:11
|
|
|
Czymkolwiek byś nie przyjechał to jestem pewien że znalazłoby się kilka osób, którzy z tobą by zrobili to co z jego trabantem.
Jedni wykrzykują tu bez sensu bo bez skutku na forum, inni raczej czekają na okazję żeby na żywo porozmawiać i wyjaśnić to co się tu dzieje na forum. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-09-11, 22:52
|
|
|
| a ja juz gdzies pisalem, ze bym sie z Toba piwka napil :) |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-09-12, 09:36
|
|
|
trabedes nie o to mi chodziło
wydaje mi sie ze gdyby "persony" Pan W i Pan K się spotkały to by sie dogadali
i w przeciwieństwie do kuzyna myślę inaczej..ze na zywo nikt nikomu by nie zrobił krzywdy-bo my dobre chłopy jesteśmy |
|
|
|
 |
trabedes
Gość
|
Wysłany: 2008-09-12, 10:40
|
|
|
Wnuq-u, co do tego dogadania to myślę że by się dogadali jak Wojtek z Yogim ;P pewnie na gruszkach by się nie skończyło... :D
Tu nie o robienie krzywdy chodzi tylko o takie pyskówy za bezpieczną szybką monitora... Jak gość staje przed Tobą to niejednokrotnie zmieniarka w spodniach tasuje mu płytkę na chillaut (o ile tak to się pisze)...
Wartborgini, przyjeżdżaj choćby na KYMCO, mnie przeżyli w Scirocco, przeżyli w Bmce, to i CRX jakoś przełkniemy... to nie tłumaczenie...
Jak rzecze miłościwie nam prezesujący:"Przyjeżdża się spotkać ludzi, nie oglądać samochody..."
A my jesteśmy bardzo dobre chłopaki i Kowalski też :D
3m-ta siem... |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-09-12, 19:19
|
|
|
Macie rację.
A pana K, też nie znosiłem kiedyś :) A wporzo chłop się okazał na żywo. Teraz lajtem puszczam to co wypisuje czasami bo wiem że się wydurnia. |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-09-19, 01:20
|
|
|
| jak sie przedstawiają sprawy z Trabim ?? |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-09-19, 10:58
|
|
|
| Śmiga. Chętnie bym się sprawdził z jakimś innym 353. Kraków? |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2008-09-20, 10:34
|
|
|
| chodziło raczej o kedziora trabka |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2008-09-20, 20:50
|
|
|
| A widzisz, jak wypiję piwo to biorę wszytko do siebie ;) |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2008-11-03, 10:30
|
|
|
| mi też trabiego zdemolowali, ale był to złom a i tak mało się nie popłakałem... a gnojką tylko przekręt torby... |
|
|
|
 |
|
|