|
Rozpadający się trabant - TVN Turbo |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 12:48
|
|
|
| Na TVN Turbo w programie glupiego Marcina Prokopa pt Moto Szoł zrobili sobie zarty z trabanta polo, ktory jechal rozpedzony po jakims polu i odpadaly od niego czesci :/ fantastyczny zart. i jak zwykle sie redaktorzy swietnie przygotowali mowiac ze ten trabant ma 27 lat! nie widzialem jeszcze tak starej polowki. |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 16:40
|
|
|
| Daj mi adres Tego Prokopa tu mu wjazd na chatę zrobię 50letnią Polówką. i zobaczymy co się rozpadnie Polo czy jego chata. |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 17:08
|
|
|
miałam poruszyć ten temat bo też to dzisiaj widziałam.
ból głowy mi się powiększył... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 17:24
|
|
|
| Kochani luzik - a jak myślicie, po co "gwiazdorki" kupują Lambo Porsche czy inne Ferrari? Czymś trzeba męskość nadrobić, bo inaczej ani rusz... Dlatego proponuję wlać kolejną setkę mixolu w bak i jechać przed siebie nie zważając na kompleksy innych. Zresztą nie ma co tez owijać w bawełnę - śmiać z siebie samego też się trzeba umieć :) Karton? Jasne że myszy go jedzą! |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 20:23
|
|
|
| Etam, nie ma się co spuszczać... Nie wszyscy muszą lubić trabanty. |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 20:42
|
|
|
| Ja to jak się tak na te Trabanty napatrzę to ich tak nienawidzę:D |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-05-31, 21:07
|
|
|
| James jak masz dość to możesz mi oddać, przygarne jak swoje :P |
|
|
|
 |
Kriss
Gość
|
Wysłany: 2008-06-06, 21:32
|
|
|
| Co tu dużo mówić, cały ten program to jedna wielka kicha robiona pod Prokopa aby miał co robić. Myślę, że szybko ten program zleci z anteny - jak dla mnie to najgorza produkcja na TVN Turbo. |
|
|
|
 |
Hans
Gość
|
Wysłany: 2008-06-09, 18:19
|
|
|
| Co jak co ale mechanizm do "rozbrajania" traba miał fajny lol |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-06-10, 09:41
|
|
|
| ....... prokop to nie wypał szkoda kliszy na niego i jeszcze go pokazuja na wizji... |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2008-06-20, 03:20
|
|
|
| Szkoda że zamiast trabika nie pokazali tego co pozostało z zientarskiego i jego bryki. To i ja bym się pośmiał.Nazwisko napisałem z małej litery bo idiota który świadomy tego co robi jedzie tak jak on jechał(a raczej leciał) i zabija jeszcze człowieka bo nie jechał sam na więcej nie ma co u mnie liczyć. |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2008-07-07, 11:25
|
|
|
Myślisz, ze on nie żałuje tego co zrobił i nie zdaje sobie z tego sprawy?
Moim zdaniem już poniósł wystarczającą karę.
---------
Swoją drogą nie wiem dlaczego autorzy programów motoryzacyjnych wolą rozbijać samochody na antenie dla zwiększenia oglądalności zamiast poprawić te programy merytorycznie (np. program Prokopa z Oplem Senatorem)... |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2008-07-07, 19:19
|
|
|
wszyscy narzekacie, że Prokop taki zły itp
z miłą chęcią bym chciał zobaczyc tego krytykującego na wizji...
trabanty zawsze były i będą obiektem żartów, osobiście mi to nie przeszkadza , taka już historia |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2008-07-08, 09:08
|
|
|
Arek, po pierwsze Prokop jest bardzo dobry, ale raczej w programach typu "Pytanie na śniadanie", a nie motoryzacyjnych.
Co do mnie na wizji :D - właśnie chodzi o to że nie każdy jest stworzony żeby tam być ;] |
|
|
|
 |
|
|