|
trabant601vs Syrena w TVNTurbo - na każdą kieszeń |
| Autor |
Wiadomość |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 15:33
|
|
|
| cięta riposta :) |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 07:48
|
|
|
to i ja dorzucę jedną z kliku miłych chwil... prawie za każdym razem na trasie pytają się i podziwiają naszego Trampka ale jeden kierowca szczególnie utkwił mi w pamięci. Podjechał z tyłu i krzyknął w gruszkę: "ale w*y*j*e*b*a*n*y Trabant!!! Gratulacje!" Przy wyprzedzaniu tak oglądał, że mało do przeciwnego rowu nie wjechał :D
Drugie miejsce, zeszłoroczny zlot w Pozku, zauroczyłem swym pojazdem blondyneczkę, pasażerkę merca. Jej mąż był niepocieszony, zwłaszcza, gdy się przyznał na CB, że musiał mnie wypytać o autko bo żona mu spokoju nie dawała :P
Podobnych sytuacji było kilka, naprawdę super uczucie :D |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 10:28
|
|
|
hehehe a ja dostalem keidys niezlego komentarza;)
kiedys na stacji benzynowej kierowca TIRA powiedzial mi: Panie ale zajebisty carton, trzeba byc pozytywnie p-i-e-r-d-o-l-n-i-e-n-t-y-m zeby dzisiaj takim autem jezdzic!!!
a ja mu ze paru takich pier... jeszcze jest na swiecie i dzienkuje za komplement:)
ogolnie bardzo fajna byla sytuacja
a kiedys tez na stacji typek nowego mercedesa powiedzial mi ze fajnie mu sie tym jezdzilo (trampkiem), bo biegi sie fajnie wrzucalo a w mesiu to juz nie to samo |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 10:29
|
|
|
| obruszył się :> |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 11:49
|
|
|
| No widzisz Wartborgini - żenująca zmiana, żenujący admin, żenujący forumowicze, żenujące forum, żenujące kartony... Co ty tu jeszcze robisz? |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 12:06
|
|
|
hehe widzę że obudziłem wspomnienia u niektórych :)
Najlepsze było jak typ na stacji pukał mi w tylną klape w kombi i mówił "plastik co nie?" ;d |
|
|
|
 |
Mac-601
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 19:26
|
|
|
Hej!
Opowieści takie jak pasażerka - "Co sie stało? Dlaczego wszyscy sie na nas patrzą? - wiadomo, natomiast mnie ostatnio rozbawił taki młody pracownik stacji benzynowej - zrobiła sie niedawno moda na pracowników stacji tankujących samochody - wiec przyjechałem na satcje, tyk maska i wysiadam a do samochodu baaardzo powoli zbliża sie koleś w czerwonym uniformie z bardzo zagubioną miną. Jaka była nieopisana ulga na jego twarzy kiedy powiedziałem że sam naleje!
A już zupełnie nie na temat - ostatnio rura od ogrzewania kabiny wyrzucała mi uporczywie bieg trzeci - niby nic, żle założona ale jak to brzmi! |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2008-04-02, 23:08
|
|
|
| taa a ile razy podjeżdzałem na stacje jeszcze nie wysiadam z auta a już stoi dzin z wężem i patrzy z prawej nie ma z lewej ni ma z tyłu ni ma a ja czekam i no szukaj pan szukaj.... innym razem miałem sytuacje że podjeżdza kolo seria 6 bmw i kolesie tez chyba stwierdzili że skoro to wersja tak wypasiona to pewno ma asystenta do tankowania bo przyszli obydwaj do mojego podziwiać a nie tam jakieś inne blaszoki... |
|
|
|
 |
Bross
Gość
|
Wysłany: 2008-04-03, 00:16
|
|
|
| macie to na sieci ?? - youtube czy coś?? |
|
|
|
 |
Aren601
Gość
|
Wysłany: 2008-04-03, 15:40
|
|
|
a ja ogladalem z dziewczyną i mi sie podobalo :))
Mateusz pieknego traba masz, trzeba przyznac.
ale tekst "HUK JAK W BOMBOWCU, ŁZY W OCZACH, A NA LICZNIKU CAŁE 20 km/h " mnie poprostu rozwalil :D
chyba wiadomo ze ci ludzie sie nie znają i gadali glupoty tylko na ŻARTY :}
pozDDRawiam wszystkich ! |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2008-04-03, 16:18
|
|
|
w końcu to było bardzo Prima-Aprililsowe wydanie |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-06-28, 12:27
|
|
|
| Odświerzam kotleta, niestety jestem zmuszony. Do dnia dzisiejszsgo nie otrzymałem całego obiecanego wynagrodzenia. Odradzam jakichkolwiek kontaktów z ludzmi związanymi z tym programem. Żenada |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2008-06-29, 00:01
|
|
|
| Ja bym się nie pier**lił... Jak masz umowę, wal na Polizei... |
|
|
|
 |
Kriss
Gość
|
Wysłany: 2008-06-29, 08:03
|
|
|
| Narazie wyślij im pismo listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, w którym ładnie poprosisz o wypłate tej kasy w terminie np. 10 dni roboczych od dnia otrzymania powyższego pisma. Wspomnij, że jeśli się do tego nie podporzadkują to sprawe skierujesz na droge sądową i obciążysz ich wszystkimi kosztami + doliczysz sobie odetki za zwłoke w wypłacie tej kasy. Na koniec pisma dołącz jeszcze swój numer rachunku i ładnie się pożegnaj. Gwarantuje, że wymięknął a kasa zaraz będzie na twoim koncie! Informuj o rozwoju sprawy. |
|
|
|
 |
|
|