Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przed zakupem trampka...
Autor Wiadomość
Krzysiek "Mutos&
Gość
Wysłany: 2004-07-31, 20:39   

Coz powinienem wiedziec zanim kupie?

Mam na oku ten egzemplaz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28991024 - co o nim myslicie? Co mozecie powiedziec tak na rzut okiem??

Z gory dzieki

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-08-01, 22:44   

Tak nic sie nie da powiedziec, no brzydki nie jest:)))

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-08-03, 08:26   

Skorzystaj z SZUKAJ

O kupowaniu i poradach wiele bylo, wiec napewno znajdziesz.
Szukanie juz dziala!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2004-08-03, 11:25   

Trabanta NIE DA SIE KUPIĆ TYLKO POPATRZYWSZY NA JEGO FOTY i krótki opis... To znaczy da się, ale to chyba byłby szczyt głupoty. Trzeba pojechać i zobaczyć. Gdybym ja kupił trabanta przez internet, to bym nim nie jeździł, bo kazdy internetowy egzemplarz był mocno przereklamowany - a nawet miałem przypadek, że po przejechaniu 200km okazało się Trampek miał zatarty silnik... Ale na zdjęciach i opisie wyglądał miodzio... Także TRZEBA DOKONAĆ OGLĘDZIN!!!

PS. Wystawić na aukcję samochód ze zdjęciami tuż po umyciu, w pięknym słońcu, mały retusz, opis samych plusów (pomijając najstotniejszy czyli minusy) nie jest problemem...

Krzysiek "Mutos&
Gość
Wysłany: 2004-08-03, 21:23   

Wiem, ale chodzilo mi o ogolne wraznie. Co do retuszow to wiem bo zajmuje sie tym na codzien ;)

Filuu
Gość
Wysłany: 2004-08-09, 20:45   

Co do kupna trabatna przez net (allegro) to ja nabylem swojego wlasnie w ten sposob oczywiscie wczesniej ogledziny wiadomo czy korozji nie ma w wrazliwych miejscach(progi nadkola i sama podloga do ogledzin ;] itd itp - troche duzo silikonu bylo ale teraz juz jest ql) zaplon i te sprawy.. jestem z niego zadowolony i to bardzo.. wystarczy 1. dobrze trafic 2. dobrze obejzec przed zakupem 3. wiedziec na co patrzec. no tak czy siak trabanty rulez =) a moj zolty trzmiel zmienia sie w czarnego siadołsa ;]
pozDDRowienia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi