|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
trabik do filmu - okolice łodzi |
| Autor |
Wiadomość |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 07:21
|
|
|
Otrzymałem dwa mejle, które złożyłem w całość wraz z dodatkowymi informacjami
Mój "ersatzpack" nie nadaje się więc może ktoś inny chciałby?
Oto treść:
Witam,
Nazywam się Aleksandra Stępnik i jestem kierownikiem produkcji licencjackiej etiudy reżysera Igora Chojny, którą realizujemy przy Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. L. Shillera w Łodzi.
Piszę do Pana z propozycją współpracy.
Plan zdjęciowy etiudy znajduje się na terenie wsi Popień, w powiecie Brzezińskim (jest to ok 30km od Łodzi) w dniach 3 - 13 czerwca br. Na dwa dni zdjęciowe potrzebny jest nam samochód - trabant, duży fiat, w najgorszym wypadku maluch, z hakiem i przyczepą (przyczepka niekoniecznie – hak tak).
Niestety nasz budżet jest dosyć skromny, więc jedyne co mogę Panu zaproponować to zwrot kosztów za paliwo i umieszczenie specjalnych podziękowania dla właściciela i klubu w napisach końcowych, co może być forma reklamy dla Państwa klubu, gdyż po zmontowaniu film będzie pokazany szerokiemu gronu publiczności na festiwalach na terenie całego kraju i nie tylko.
Jeżeli nie ma Pan dostępu do trabanta z hakiem, a zna Pan może kogoś kto mógłby posiadać tego typu auto, lub jak wspominałam wcześniej dużego fiata czy malucha, bardzo proszę o podanie jakiegoś namiaru na taka osobę.
Zależy mi na aucie o starym wyglądzie, takim, który mógłby być używany w tamtych czasach w warunkach małego miasteczka a nawet wsi. Najważniejsze by posiadał hak, bo tak jak wspominałam wyżej przyczepę zawsze można załatwić z innego źródła. Co do dokładnej liczby godzin i dni, w jakich samochód byłby nam potrzebny będę informować osoby bliżej zainteresowane propozycja współpracy. Przypominam również, że plan zdjęciowy jest w miejscowości Popień za Brzezinami, wiec zwracam pełne koszty paliwa za podróż w obie strony.
Byłabym wdzięczna aby w ogłoszeniu podał Pan namiary na moja osobę, mail i telefon kontaktowy - 607 296 328, abym wszelkich informacji osoba zainteresowanym udzielała bezpośrednio
Z góry serdecznie dziękuję.
Wszelkich szczegółowych informacji udzielam telefonicznie – 607296328
mejlowo – alestepnik@gmail.com
Czekam na odpowiedz.
Z pozdrowieniami,
Aleksandra Stępnik
Dodatkowe informacje
Nie ukrywam, iż zależy mi na samochodzie z tamtej epoki i z tak owym wyglądem, wiec żadna stylizacja tuning, czy ciekawy wygląd nie wchodzi w rachubę, choć zapewne wygląda to ciekawie
Kierowcą trabanta może być jego właściciel, gdyż liczyć się będzie sam samochód i przyczepa. wnętrze samochodu nie będzie "grało"
Ilość godzin jest uzależniona od reżysera, ale byłyby to góra 2-3 godziny! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 14:00
|
|
|
moge uzyczyc mojego.
wyslalem juz maila w tej sprawie. |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 15:44
|
|
|
| wnetrze auta nie bedzie grłao...qbs czyli możersz wyjac obrotomierz :D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-28, 19:07
|
|
|
| ale ze co mam sobie ciemne szyby zalozyc zeby wnetrze nie gralo i ja za kierownica? ciekawe czy naklejki zlotowe pasowac beda do konwencji. najwyzej wymienie na ten czas szybe :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-29, 17:51
|
|
|
moj trabant bedzie gral niezla role w tej studenckiej etiudzie
"Jedyna prośba, to aby ubrał się Pan na czarno, gdyż będzie to scena pogrzebu, a do Pańskiego trabanta przyczepiona będzie przyczepa z trumną w środku (rzecz jasna pustą)"
muahahaha |
|
|
|
 |
emi
Gość
|
Wysłany: 2008-05-29, 19:22
|
|
|
| kuba w filmie ! a pokażesz nam? :) |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-05-29, 22:21
|
|
|
| on sie goli. nie pokaze |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-29, 23:29
|
|
|
| film jak mi dadza to pokaze i jakies tam fotki z planu tez maja byc :D |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-05-30, 10:57
|
|
|
| tego to jeszcze nie bylo ; D |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-05-30, 23:28
|
|
|
| koniec Zenka teraz TRUMNIAK będzie... :D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-06-03, 20:04
|
|
|
Pierwszy dzien zdjec za nami. Oczywiscie organizacja swietna i na 7 sekund sceny z moim trabem musialm czekac 2 godziny, potem godzina krecenia i ju. W poniedzialek beda kolejne ujecai z moim trabem.
Nie znam calego scenariusza, ale akcja dzisiejsza wygladala nastepujaco: w moim trabancie siedzialem ja jako kierowca, trzy panie oplakujace zmarlego i jeden pan z orkiestry OSP, a na przyczepie siedzialo 5 panow z orkiestry OSP i grali podczas jazdy marsza pogrzebowego. Ujecie polegalo na przejechaniu obok glownego bohatera ktory chcial sie zalapac na stopa, ale ja juz mialem komplet wiec pojechalem dalej :P a w ogole to jest obrazek pokazujacy powrot z pogrzebu. Wczesniej cos tam krecili z autobusem PKS i jakas dziewczynka.
Natomiast akcja na poniedzialek bedzie wygladac tak ze spuszczaja mi trumne przez okno na przyczepke i ciagne ja w kordonie pogrzebowym :)
Podobno dzis z moim trabem nakrecili najlepsza scene w filmie :/ ech ci artysci.
najwazniejsze ze bylo grill za darmo :D |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-06-03, 22:53
|
|
|
| jak zawsze, nażarł sie i szczesliwy ;d |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|