Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego holownik musi być cięższy?
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2008-03-09, 21:17   

No chyba właśnie dlatego...

Sikor
Gość
Wysłany: 2008-03-10, 00:14   

I dlatego

Pelu
Gość
Wysłany: 2008-03-11, 08:59   

dobre:)

trabiq14
Gość
Wysłany: 2008-03-11, 20:30   

OSK powinny to puszczac na kursach na (.)+E :]

Hajs
Gość
Wysłany: 2008-05-08, 23:53   

OSK to powiny kursantów na trabach uczyć jazdy i prowadzenia samochodu, a nie na tych wspomaganych elektronika tandetnych kopiach typu punto srunto bez prądu gumno worte

czajnik
Gość
Wysłany: 2008-05-10, 19:08   

Panowie takie filmy,nie jest tak naprawde ja Trabim 1,1 darłem T4 i nic się nie stało,nie przesadzajcie!

Hajs
Gość
Wysłany: 2008-05-11, 08:52   

Nie no jasna sprawa, ze małym samochodem mozna duużo uciągnąć, tylko jak sie holować umie, a nie szarpie jak tamten oszołom leciutkim Trabantem.

Kiedyś z qmplem założłem sie o browara, ze z 5-tki Laguna 1.8 w dieslu nie rusze, upierał sie, że musi mi zgasnać.
Browara postawił wieczorem :)

emi
Gość
Wysłany: 2008-05-13, 00:26   

Nie chce mi się wierzyć że ten zielony tak po prostu pękł, a poza tym ten "gazik" musiał hamować.

ja nie zapomne jak moim Trabem dwutaktem holowałam Grega w naszym kombiaku "dawcy" który po zakupie, w drodze do domu odmówił palenia. :) mój Trabik przeżył, ale ciężko było, z Gdyni przez Wejherowo na Lębork, bez papierów na "dawcę". Plan był taki że nie będziemy się rzucać w oczy i jakoś przeskoczymy te 50 km, akurat! :) Na trójce chyba pod Góre Gościcińską jechaliśmy :P grubo było, bałam się że go zajeżdzę ale dał radę! Raz nam linka pękła, jechaliśmy z górki, linka musiała sflaczeć i dostać się pod przednie koło, tylko w lusterku zobaczyłam jak się Greg oddala , bo mój nagle jakoś tak lżej do przodu skoczył. Bardzo pouczająca eskapada. Jak kombinowałam żeby się przed światłami nie zatrzymywac tylko na dwójce zwalniać i ruszać dalej. Krótkofalówki na szczęscie mieliśmy i się komunikowaliśmy, potem bez słów już :)
Ale holowana tez kiedyś byłam i prowadzenie holowanego auta jest chyba trudniejsze niż sensowne holowanie, przerażająca jest prędkość która się osiąga a silnik milczy, brrrr :) nienaturalne. No i to szarpanie jak się rusza :)
Greg to coś wie o holowaniu i byciu holowanym. Baaaarzo często mu się to przydarzało!

grzybcio
Gość
Wysłany: 2008-05-13, 11:57   

Ja swoim 1.1 holowałem mitsubishi L200 chyba taki stary busik japoński! i nic a nic mi się nie stało trabikowi z resztą też nie;] właściciel mitsu (mój uwczesny szef) był troche zniesmaczony bo kilka dni wcześniej opowiedziałem mu kawał jak gość trabikiem wyciągał stara czy tam kama3a z rowu;];]

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-05-15, 23:57   

Ja holowałem T1.1 fiata ducato i się nic nie działo a zielony musiał być ponacinany.
Innej opcji nie ma - jaki by zgniły nie był to by się tak nie połamał

donkey
Gość
Wysłany: 2008-05-16, 22:27   

Jak mi silnik w 601 zrobił karate to mnie kumpel scholowywał swoją rakietą, a że kawałek jechaliśmy obwodnicą to przycisnął deczko - ponad 120 miałem na budziku ...ludzie! alem się strachu najadł :] ...a ten się tylko szczerzył w lusterku, aż mnie korciło żeby depnąć po hamulcu ...ale pewnie to mnie by się coś urwało :(

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-05-17, 08:20   

a ten się tylko szczerzył w lusterku, aż mnie korciło żeby depnąć po hamulcu ...ale pewnie to mnie by się coś urwało :(

Te a jak się zatrzymujecie na światłach?? Dotaczacie się??
Wartburgiem zahamowałem rozpędzone Vivaro do 70 km/h bez większych problemów! To jak Ci się urywa coś w aucie przy hamowaniu to się go pozbądź - żyletki będą z niego bezpieczniejsze...

donkey
Gość
Wysłany: 2008-05-17, 08:46   

Kuba, zdecydowanie lepsze żyletki będą z bmw, szczególnie nadają się takie ze skasowanym drzwiami :>

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi