Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
trabant601vs Syrena w TVNTurbo - na każdą kieszeń
Autor Wiadomość
donkey
Gość
Wysłany: 2008-04-01, 15:33   

cięta riposta :)

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 07:48   

to i ja dorzucę jedną z kliku miłych chwil... prawie za każdym razem na trasie pytają się i podziwiają naszego Trampka ale jeden kierowca szczególnie utkwił mi w pamięci. Podjechał z tyłu i krzyknął w gruszkę: "ale w*y*j*e*b*a*n*y Trabant!!! Gratulacje!" Przy wyprzedzaniu tak oglądał, że mało do przeciwnego rowu nie wjechał :D
Drugie miejsce, zeszłoroczny zlot w Pozku, zauroczyłem swym pojazdem blondyneczkę, pasażerkę merca. Jej mąż był niepocieszony, zwłaszcza, gdy się przyznał na CB, że musiał mnie wypytać o autko bo żona mu spokoju nie dawała :P
Podobnych sytuacji było kilka, naprawdę super uczucie :D

warcab
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 10:28   

hehehe a ja dostalem keidys niezlego komentarza;)

kiedys na stacji benzynowej kierowca TIRA powiedzial mi: Panie ale zajebisty carton, trzeba byc pozytywnie p-i-e-r-d-o-l-n-i-e-n-t-y-m zeby dzisiaj takim autem jezdzic!!!

a ja mu ze paru takich pier... jeszcze jest na swiecie i dzienkuje za komplement:)

ogolnie bardzo fajna byla sytuacja

a kiedys tez na stacji typek nowego mercedesa powiedzial mi ze fajnie mu sie tym jezdzilo (trampkiem), bo biegi sie fajnie wrzucalo a w mesiu to juz nie to samo

donkey
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 10:29   

obruszył się :>

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 11:49   

No widzisz Wartborgini - żenująca zmiana, żenujący admin, żenujący forumowicze, żenujące forum, żenujące kartony... Co ty tu jeszcze robisz?

Eagle
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 12:06   

hehe widzę że obudziłem wspomnienia u niektórych :)
Najlepsze było jak typ na stacji pukał mi w tylną klape w kombi i mówił "plastik co nie?" ;d

Mac-601
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 19:26   

Hej!

Opowieści takie jak pasażerka - "Co sie stało? Dlaczego wszyscy sie na nas patrzą? - wiadomo, natomiast mnie ostatnio rozbawił taki młody pracownik stacji benzynowej - zrobiła sie niedawno moda na pracowników stacji tankujących samochody - wiec przyjechałem na satcje, tyk maska i wysiadam a do samochodu baaardzo powoli zbliża sie koleś w czerwonym uniformie z bardzo zagubioną miną. Jaka była nieopisana ulga na jego twarzy kiedy powiedziałem że sam naleje!

A już zupełnie nie na temat - ostatnio rura od ogrzewania kabiny wyrzucała mi uporczywie bieg trzeci - niby nic, żle założona ale jak to brzmi!

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2008-04-02, 23:08   

taa a ile razy podjeżdzałem na stacje jeszcze nie wysiadam z auta a już stoi dzin z wężem i patrzy z prawej nie ma z lewej ni ma z tyłu ni ma a ja czekam i no szukaj pan szukaj.... innym razem miałem sytuacje że podjeżdza kolo seria 6 bmw i kolesie tez chyba stwierdzili że skoro to wersja tak wypasiona to pewno ma asystenta do tankowania bo przyszli obydwaj do mojego podziwiać a nie tam jakieś inne blaszoki...

Bross
Gość
Wysłany: 2008-04-03, 00:16   

macie to na sieci ?? - youtube czy coś??

Aren601
Gość
Wysłany: 2008-04-03, 15:40   

a ja ogladalem z dziewczyną i mi sie podobalo :))

Mateusz pieknego traba masz, trzeba przyznac.

ale tekst "HUK JAK W BOMBOWCU, ŁZY W OCZACH, A NA LICZNIKU CAŁE 20 km/h " mnie poprostu rozwalil :D

chyba wiadomo ze ci ludzie sie nie znają i gadali glupoty tylko na ŻARTY :}

pozDDRawiam wszystkich !

Kalisz / eutyfronik
Gość
Wysłany: 2008-04-03, 16:18   

w końcu to było bardzo Prima-Aprililsowe wydanie :-)

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2008-06-28, 12:27   

Odświerzam kotleta, niestety jestem zmuszony. Do dnia dzisiejszsgo nie otrzymałem całego obiecanego wynagrodzenia. Odradzam jakichkolwiek kontaktów z ludzmi związanymi z tym programem. Żenada

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2008-06-29, 00:01   

Ja bym się nie pier**lił... Jak masz umowę, wal na Polizei...

Kriss
Gość
Wysłany: 2008-06-29, 08:03   

Narazie wyślij im pismo listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, w którym ładnie poprosisz o wypłate tej kasy w terminie np. 10 dni roboczych od dnia otrzymania powyższego pisma. Wspomnij, że jeśli się do tego nie podporzadkują to sprawe skierujesz na droge sądową i obciążysz ich wszystkimi kosztami + doliczysz sobie odetki za zwłoke w wypłacie tej kasy. Na koniec pisma dołącz jeszcze swój numer rachunku i ładnie się pożegnaj. Gwarantuje, że wymięknął a kasa zaraz będzie na twoim koncie! Informuj o rozwoju sprawy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi