Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Żal..cd
Autor Wiadomość
mitek
Gość
Wysłany: 2008-03-17, 01:46   

Ja widzę temat gdzieś wcięło, szkoda... No nie ważne chciałem się pochwalić moim najnowszym nabytkiem Moja Manta A, na rzecz którego pozbyłem się trabika. pozdrawiam.

A tak z ciekawości Gdzie się podział POST, którego kontynuacje tu zacząłem? Czemu go usunięto?

Prorok601
Gość
Wysłany: 2008-03-17, 10:10   

temat pewnie został uznany za bezsensowny i usunięty przez kompetentne osoby... a MANTA piękna.. wygląda na to ze jest w niemal idealnym stanie.. no i ten znaczek na błotniku :) gratuluje jeszcze tylko jakies zajebiste audio hihihihihiii ;)

PROROK601 napisał:temat pewnie został uznany za bezsensowny i usunięty przez kompetentne osoby...Zgadza sie.zdecydowałem że chyba wszystko w tym temacie zostało napisane.Kolega starał sie przekonac NAS do swojej wizji.
Gratulujemy nowego auta.Piękne.ADMIN Q

klakson
Gość
Wysłany: 2008-03-17, 19:02   

Tak, w tym miejscu chciałbym szczerze podziękować ADMIN Q, za usunięcie poprzedniego postu z którego można było się dowiedzieć o gustach i różnych wizjach w temacie youngtimerów, na podstawie którego to tematu wielu młodych i starych także, zapaleńców mogło choć na chwilkę przycupnąć nad właśnie wyrwanym ze stodoły wyjątkowym egzemplarzem i przeanalizować szale plusów i minusów przed nieodwracalnym "usprawnieniem", "ucywilizowaniem" swojego pojazdu. (długo myślałem nad swoim egzemplarzem)
Trabant Mitka z pewnością był takim egzemplarzem. Poglądowo przedmiotowy post mógł być przykładem dla innych ludzi o aspiracjach wysokich lotów: wyciąć, pociąć, przespawać, aby się zastanowili choć przez chwilę i nie mówili później: nie wiedziałem że to P-70 jest tak ciężko dostępne, więc przerobiłem na akwarium.

Jednocześnie chciałbym zauważyć, iż temat ten z pewnością zasługiwał na usunięcie w porównaniu z innymi tematami w których dochodzi do gróźb karalnych, a za utrzymywanie których na ogólnodostępnym forum będzie odpowiadał admin, bądź jak jest w tym wypadku stowarzyszenie.

Bardzo fajna manta i oczywiście możesz z nią zrobić co chcesz :)
pozdrawiam

sory klakson.Postaram sie juz,ale temat był o gustach...to tak jak ja bym powiedział ze fele titany wygladaja nedznie,zdejmiesz je dlatego?Nie.Auto sprzedane i ktoś ma teraz dylemat pt:mieć czy być.

co do gróźb staram sie ale urosło tego trochę-sukcesywnie bede poprawiać tematy

BTW białe tapicerki to rarytasy.nie psujcie ich i trabantów.
Admin Q

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 07:47   

to jak admin zaczal dzialac to moze podepnie kilka tematow jak np ten
Ogłoszenia -relacje

czy inne, ktore naprawde powinny byc podswietlone jakos...

DDR

ps
bedzie mozliwosc bbcode i edycji postow kiedys ? :}

w przyszłości może na nowym forum które powstaje będzie bbcode. Póki co nie ma takiej możliwości.
Temat podpiąłem,jeśli macie jakieś sugestie to chętnie zrobię coś jeszcze zgodnie z waszą wolą.Ale jako ze jest to klub komunistycznego auta-to partia decyduje o wypowiedziach :D

trabedes
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 14:44   

Mitek kongratulejszyns jak cholera, chyba ze 2 razy widzialem to zwierzatko w realu i potwierdzam ze zdjecia nie oddaja uroku... pikne, niecodzienne, nic dodac nic ujac...

mitek
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 19:58   

ojojoj ja tu coś widzę że to nie będzie "nasze" forum tylko "nasze" pod czyjeś dyktando. Konkretnie mi tu chodzi o Admina Q (nie zdziwię się jak ten wpis zniknie) Coś mi się tu widzi że admin jest stronniczy i trochę tak usuwa pod siebie te tematy. Gróźb karalnych nie zauważyłem we wcześniejszej wersji tematu (chociaż mogły być jakieś tylko ich nie wyłapałem, nie muszę być najmądrzejszy, jeśli takie były to proszę o cytat na priva). Moim zdaniem poprzedni temat był jak najbardziej na miejscu i powinien gdzieś tu być. Jeśli ktoś ma zdanie że te "przepiękne " tapicerki z dykty i plastiku są na wagę złota to spoko niech napiszę. Ale jeśli ktoś ma odmienne zdanie to czemu sie usuwa jego wpis? Jeśli ktoś powie że trabant jaki by nie był to złom to ma do tego pełne prawo i i jego zdanie powinno być uszanowane. Jak na razie widzę że osoby które niby to ja próbowałem przekonać do swojej wizji to PROROK KLAKSON I ADMIN. ZAZNACZAM nikogo nie próbowałem przekonać do swojej wizji, wyrażałem swoje zdanie i każdy ma prawo je znać!!! Moim zadaniem z lekka chamstwo - zaznaczam moje zdanie, nie chcę być znów posądzany ze komuś coś narzucam!!! Pewnie ten wpis zaraz zniknie bo się komuś nie spodoba, no cóż zacznę pisać nie dług według czyjegoś gustu

Prorok601
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 20:25   

Wiesz.. zdanie zdaniem, prawa prawami, ale wyrażanie opinii ze trabant to złom na forum miłośników trabantów to jest raczej prowokacja... wiem ze to był tylko przykład ale nie uważam, żeby dla człowieka prezentującego takie poglądy było miejsce na forum trabantowym... :) to tak jak na forum kobiet w ciąży zarejestrowała się kobita, która pisałaby w postach ze nienawidzi dzieci i nigdy nie będzie miała.. bo dzieci są głupie...

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 21:25   

ale wyrażanie opinii ze trabant to złom na forum miłośników trabantów to jest raczej prowokacja...

to dlaczego brzostka nie wywalicie??
On cały czas napier... na Trabanty i co?? i wszyscy go tolerują. I jeszcze kochają.

A co do admina - cenzura to przeszłość - z resztą jest masa tematów co powinny być zamknięte lub usunięte i co?? I są i zaśmiecają forum.

Dodam jeszcze, że jak się zalogowałem poraz pierwszy na tym forum -niecałe 6 lat temu to było inaczej jak teraz. Pamiętam jak całymi dniami siedziałem i śledziłem losy Trabanciarzy, na czacie się poznało parę fajnych osób i ogólnie atmosfera była miła i towarzystwo zgrane. A teraz?? Teraz to tak bydło się zrobiło i wszyscy się żreją. Aż się przykro robi...

Z resztą też nie uważam, że Trabant jest suuuuuuuper! Była to dla mnie kosztowna zabawka i w końcu przestało mnie być stać na jazdę tym autem i fakt, żałuję trochę, że sprzedałem bo takiego klimatu jak Trabant to nic nie ma. Ale zaczął mnie męczyć bo skrzypiał bo był mały i głośny. A udowadnianie, że się nadaje na co dzień jest chore bo jakby nie było to o części coraz gorzej i w razie dzwona kupa bo dadzą max 600 zł.

Co nie zmienia faktu, że kiedyś będę chciał Traba w garażu i chętnie się z niektórymi napiję piwa na jakimś zlocie no chyba, że znajdą się tacy co mnie będą chcieli zlinczować za auto z RFN'u.

Z resztą nie ważne czym jeździsz - ważne kim jesteś - I w razie jakiś problemów z Trabem na terenie Krakowa to zapraszam! Ile będę mógł to pomogę - 500623607

pozDDRawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 22:09   

widzę kuba żeś zakupił bmw :) Też sie przymierzam do e 30. Trabant zostaje tylko jeden i tylko po to żeby sie na niego patrzeć, myć go i jeździć na zloty... No i w lecie pojeździć sobie trochę.

Prorok601
Gość
Wysłany: 2008-03-18, 23:21   

ja tez na co dzień nie będę jeździł trabantem ... kupiłem sobie zaporożca jako dupowóz :) a co do forum to tez jakoś tak z 5 lat temu sie tu zalogowałem... i pamiętam czat :) to były czasy....

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2008-03-19, 00:03   

To jest nas 3.
Wracajac do tematu: Naprawde zal, ze nie jest tu tak jak bylo kiedys.

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-03-19, 00:17   

czterech

tez pamietam ze dawno temu forum CT to byla moja ulubiona strona odwiedzana codziennie po 20 razy, czat tez jeszcze pamietam :) moze by wrocic do tego i poczatowac sobie? ale w sumie to bedzie chyba kupa bo wejdzie stado świeżaków, a starzy prekursorzy oleją sprawe.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-03-19, 01:36   

Kędziorku polecam E28 :)

A co do czata to mi się na nim modem przegrzewał :)

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2008-03-19, 01:51   

No i nie ma juz niestety kilku 'stalych' gosci. m.in. *Mamusi Leeloo :(

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2008-03-19, 02:13   

No z Leeloo to się flaszki piło wirtualne i z JaJerem i jeszcze Sikor leżał pod stołem :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi