Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ciezkie zycie Trbant<ciarz>a
Autor Wiadomość
marmoore
Gość
Wysłany: 2004-07-23, 16:09   

Oj Oj Oj

chcialbym podzielic sie pewna refleksja , ze glupota ludzka nie zna granic.
W dniu wczorajszym jakis debil na mokotowie przyuwazyl mojego trabanta ze ma zamontowane radio < radio daewoo bez panela warte jakies kilkadziesiat zlotych> i wybil mi szybe od strony pasazera , ale malo tego nie mogl otworzyc drzwi bo trzeba wiedziec ze blokada jest nizej , a nie jak w innych autach cycek do wyciagania przy szybie, wiec na sile probowal otworzyc. Odgial rame od szyby jakies 10 cm od karoserii i nie puscilo , to co zrobil- urwal klamke, no ch... by go strzelil.

Nie chodzi mo o radio , moglem wyjac , chociaz uwazam ze jak zabieram panel to na nic sie nikomu nie przyda. Po co niszczyc cudza wlasnosc. Jak mialem parchata skode 120 to moglo w niej byc radio i nawet nikt nie ruszyl a jak kupilem sobie ladengo 1.1 to od razu niszcza.

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-07-23, 22:02   

Tak a'propos ciężkiego życia Trabanta i jego rówieśników.

Niedaleko mojej miejscowści mieszka gościu który od kilkunastu lat kupuje (?) auta (głównie Syreny Bosto, ale też TRABANTY, kaszlaki i Bóg wie co) i stawia je na placu, żeby zgniły. Zapytany o Trabanta mówi że nie ma, po chwili zmienia zdanie. Za Syrenki chciał 500zł/szt., ale jak zapytałem o konkretną to powiedział: "Ta jest droga.." ale ceny łaskawie nie podał. Jednym słowem nie chce sprzedać, ale sam od 15 lat nic z nimi nie robi. Nie wiem jak to intepreować. Chyba jakiś niepełnosprawny umysłowo...

pozDDRowienia
GN

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-07-28, 22:46   

facet pewnie liczy ze jak za nastepne 15 lat jak sprzeda jedno z kolekcji to mu sie cala zwroci

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-07-29, 10:41   

Za 15 lat to z tego nic już nie będzie :[

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 10:55   

No comment... Jakiś ten "pan" jest inny...

marmoore
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 13:51   

mam takie question.

Dlaczego na temat innosci tego Pana dopisaliscie sie pod moim postem? Ja nie czuje sie inny . :-)

xiędzu
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 14:03   

bo widzisz marmoore każdy chce być najważniejszy i na wierzchu a nie myśli o tym że ty chciałbyś otrzymać w tym miejscu kondolencje które niniejszym tobie składam
postrofizga i reanimuj trabika :)

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 19:09   

Sorry mamoore, to moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... :P

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 21:08   

A tak swoją drogą to widać, że bezmózgie Yeti nie umieją nawet otworzyć Trabanta a co dopiero mówić tu o jeździe... Więc chociaż tym się pocieszmy ;)

marmoore
Gość
Wysłany: 2004-08-03, 07:04   

Przeprosiny przyjete

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi