|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Zientarski |
| Autor |
Wiadomość |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2008-03-03, 22:55
|
|
|
| w tej beemce to chyba 4 osoby padło trupem... |
|
|
|
 |
trabedes
Gość
|
Wysłany: 2008-03-12, 13:22
|
|
|
Zientarski czy Kowalski, Ferrari czy Maluchem, wypadek to wypadek, brykanie po Wawie 200km/h to oraganodawstwo bez dyskusji... człowieka zawsze żal, szczególnie, że to nieodwracalna lekcja, osieroca dzieci, zostawia bliskich itd. Myślę, że za stan drogi pomimo wszystko kogoś należałoby udupić, akurat to miejsce i mnie się źle kojarzy bo po tym jak gruchnołem tam trampem z prędkości 60km/h i wyrwało zameczek z machy, dalej to już kompilacja aerodynamiki i grawitacji :( Nie można dopuszczać do sytuacji gdzie stawia się tylko znaki i umywa rączki, idąc takim tokiem rozumowania proponuję pokopać wilcze doły na Puławskiej i postawić dyche w czerwonym kułeczku... zaczątki dołów już są nic tylko pogłębić...
Wnioski: Myśleć i przewidywać, bić się w piersi czy mnie nie też czasami nie ponosi za fajerą, a Maćkowi oby to była tylko lekcja, a nie kara ostateczna bo ma dla kogo żyć... FIN
ps. i tak pojechałem oddać dla niego krew, i Ja się z tym lepiej czuje... |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2008-03-12, 14:17
|
|
|
a wogole co z nim,bo troche sprawa ucichla
wiem,ze mial dwie operacje,ale co z nim? |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-03-12, 15:40
|
|
|
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/zientarski-nadal-w-spiaczce,1073035
Co do motocyklistów to jak ktoś wymija przeciwnym pasem auta żeby się ustawić pierwszy przed światłami i jak startuje tak że auta nie mają szansy go dogonić to ile przepisów łamie? Sory ale widziałem może kilku ludzi na ścigaczach jadących w miare normalnie i setki wariatów więc czemu ja mam uważać za nich? Bo tu nie chodzi o to że nie widać w lusterku bo motocykl jest mniejszy tylko o to że często motocykliści wymijają auta ze zbyt dużą prędkością żeby go zauważyć. Był taki wypadek że facet sobie jechał autem poza miastem, przejechał wzniesienie i za nim wymijał auto i wtedy walnał w niego motocykl z tyłu. Wszyscy zarzucali kierowcy że nie spojrzał w lusterko. Tylko z obliczeń policji wynikało że od wzniesienia do auta ten na motocyklu jechał bodajże 3s. Jakie szanse miał ten w aukcie żeby zareagować? Żadne! A jak patrzył w lusterko to go po prostu jeszcze nie było tam! I o takich motocyklistów i kierowców aut się rozchodzi! |
|
|
|
 |
Jurczak
Gość
|
Wysłany: 2008-03-12, 20:29
|
|
|
Bo trampkiem jeździ się z klasą a nie żeby dolecieć jak najszybciej do celu :)
Racja ale czasem pokazuję innym kto rządzi na światłach.I śmignąć też czasem Lubię i nie mogę się oprzeć. Ale tylko czasem. :P |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|