|
Trabant na onet.pl |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin & Marta
Gość
|
|
|
|
 |
Bross
Gość
|
Wysłany: 2008-01-28, 12:35
|
|
|
| jak wróci do produkcji To mają Już potencjalnych kupców :D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-01-28, 13:03
|
|
|
| ja moge je osobiscie rozjezdzac walcem w ramach niszczenia pirackich podrobek... |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-01-28, 16:48
|
|
|
kto widzial trabanta z drzwiami dla pasazera z tylu...
blee jak lupant ;p
dobrze ze ich w polsce nie bedzie ;p
a w zwickau zasmrodzimy na ssaniu z duza iloscia mixola i podpalimy mgle :D |
|
|
|
 |
Bross
Gość
|
Wysłany: 2008-01-28, 21:48
|
|
|
| wow ostro jedziecie a co do mnie to ja chce te odrestaurowane oryginały :D |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-01-29, 11:53
|
|
|
| jakie odrestaurowane oryginaly???? nikt o takich nie mowi. przeciez caly czas mowa o szpetnym nadmuchanym czyms z 5-ma drzwiami to ma znaczek trabanta a, pod maska bmw a nadwozie blaszane. |
|
|
|
 |
Mac-601
Gość
|
Wysłany: 2008-01-29, 18:06
|
|
|
No właśnie tak to jest z tymi "nowymi" modelami starych aut - niby super, stare ale nowe, retro ale wygodne, tradycja a współczesność itp. a tak na prawdę to nie specjalnie wiem dla kogo - chyba taki półśrodek; tzn. ale szpan jeździć Garbusem/Mini/Trabantem, z drugiej strony niewygodny, trzeba sie namęczyć, naprawiać...
Czyli wiadomo - zabawka dla bogatych, takich co już nie BMW Z ileś Audi A coś a jeszcze barkuje chęci/zapału do weterana.
Czyli trochę już, prawie cośtam ale jeszcze nie, chociaż, i być może, jednak może trochę taki i w efekcie ani taki ani taki. |
|
|
|
 |
Bross
Gość
|
Wysłany: 2008-01-30, 17:07
|
|
|
| czytałem poprzedni artykół i coś tam wspomnieli ze za 1000e zrobią stare 601ki 2t z duro tyle że produkcja 20xx a a tak to ten nowy to nie to co stary :/ ja wole Oryginał a nie plaszaka nawet polówka jest z dóro... |
|
|
|
 |
|
|